pátek 26. února 2010

Vyfoť si svůj nejhezčí kout domova a pošli mi ho

Todd Selby je fotograf, který se v roce 2008 rozhodl, že bude fotit své přátele v jejich domovech.Většina jeho přátel je z branže - čekejte interiéry velmi nápadité a někdy dost šíleně.
Fotky uveřejňuje na http://www.theselby.com/
Brzy začali Teddymu posílat fotky i jiní designéři , fotografové a modní návrháři z celého světa. Dnes každý den web navštíví 35,000 lidí.

...druhou část příspěvku jsem musela smazat
Znova a ve zkratce: Spiknutí pokračuje. Skoro každý den někdo volá a píše, že chce zařídit dům. Pak volají ti, kteří chtějí ,,jenom " poradit po telefonu. Už nebudu měkká a po telefonu služby provozovat nebudu:-)))
,,V sobotu a v neděli se hlavou nepracuje " - si omílám jak mantru.S radostí změním činnost a budu celý víkend žehlit a vytírat.

Hezký víkend přátelé!

3 komentáře:

sar řekl(a)...

Soni, včera jsem stihla ještě přečíst původní příspěvěk, ale "utíkala" jsem na olympiádu:))), neměla čas reagovat hned. Jsem Tvoje "obdivovatelka", líbí se mi Tebou upravené interiéry. Ráda bych Ti popřála hodně sil, spousty kreativních nápadů a hlavně šťastnou ruku při výběru klienta, aby radost z nového "domova" byla oboustranná a upřímná.
A nebýt měkká....to se těžko dodrží, to bys musela být bezcitná a to v žádném případě nejsi:))))) a naučit se to nedá.

Krásný víkend plný tvůrčí práce.....také jdu na tvůrčí žehlení:)))).
Šárka

Soňa řekl(a)...

Pro Sar:
Je po sobotě plné tvůrčího žehlení.Polední spánek mě posílil a život se mi zdá rázem optimističtější:-))).
Díky za tvůj komentář.
Soňa

Ivana řekl(a)...

Díky za inšpiratívnu stránky - pri náhodnom klikaní - závidím mnohým ten ľahký, trúfalý,ničím nezaťažený nadhľad pri zariaďovaní.