sobota 30. prosince 2023

Tak jak bylo?

My  v rámci možností . 

D. chytil minulý čtvrtek virózu ( testy negativní) . Ve středu vylezl z postele. Na Štědrý den na chvíli, když přišel David, abychom si rozdali dárky. Kluci se pak přesunuli k tátovi. 

My jsme si ještě udělali večer Vánoce ve dvou a zas zpátky do postele. Klasicky jsem měla nejvíce dárků já, protože moje máma je na dárky expert.  Od D. jsem dostala krásnou knihu Bohumil Kubišta - grafika , knihu o TOYEN a parfémy CHLOE. Od mámy spoustu kosmetiky a šperky po babičce. Od kluků knihy, které jsem jim podsunula .

Sníh na Štědrý den. Sláva!

Včera jsem na přání maminky Liny Németh na hodinu otevřela galerii. Její dvě kamarádky z Prahy chtěly vidět výstavu. Nakonec přišlo během  hodiny 10 lidí a pes. 

Pomalu chystám další výstavu, ale jinak nedělám absolutně nic.  Myslela jsem si, jak budu dotahovat pracovní a osobní resty a místo toho jen sjíždím seriál Odpočívej v pokoji .  Dnes procházka z Hranic na Moravě do Teplic nad Bečvou. Oběd v restauraci. Přemýšlím, co navařit na další dny. Když se ptali Arethy Franklin, co je pro ní nejtěžší, odpověděla :,,Co uvařit k večeři."


To vpravo nahoře je diář  VOALA od HANELE .


Pořídila jsem si blejskavé šaty.
vlevo Borek , vpravo David


vlněný svetr ze sekáče se soby


A ještě tip na KAM S NÍM Mapa míst, kam s různým odpadem. Zadáte své město a co hledáte. Já do teď nevěděla, kde je nejbližší kontejner na tuk z vaření.  Dokonce jsou místa, kam můžete odvézt krabice z dárků. Některé e-shopy je rádi znovu použijí na rozesílání zásilek.




4 komentáře:

Anonymní řekl(a)...

Dobrý den, to jste mě překvapila s Toyen, čekala jsem tu od Andrey Sedláčkové-hit letošních Vánoc. Přeji krásný nový rok, ať se máte dobře a píšete dál.(To je přání pro mě:))Martina

Anonymní řekl(a)...

Ty šaty jsou super a moc Vám sluší! Pavla

Jitka řekl(a)...

Soni, ať se vám všem daří ve zdraví. Toyen mi byla taky nadělena.🙂

Soňa Malinová řekl(a)...

Děkuji, Jitko.