sobota 9. září 2023

Nákupy

 Dlouho mi trvá, než si něco koupím. Ne že bych byla škrt. Ráda nakupuju druhým. Utrácet za sebe mi jde trochu hůř. 

Takže jsem si řekla, že aspoň jednou měsíčně si něco pořídím. Začalo to cestovními kufry.

Elektrický zubní kartáček už je taky doma. Díky za všechny tipy. Nakonec jsem si vybrala docela obyčejný,  cídí zuby krásně. Hlavně ty zadní, kvůli kterým vždycky dostanu trochu vynadáno na zubní hygieně. Synové dostanou pod stromek, i kdyby nechtěli.

Kup měsíce je odpadkový koš. Víc než pět let prasklé plastové víko mě dohánělo k šílenství. Co chvíli se nám víko protlačilo na opačnou stranu. 



Bílý, plechový. S tlumením při zavírání. Zdálo by se, že špatné na údržbu, ale omyl. Otvor tak velký, že se  trefí každý. První den jsem chodila otevírat koš na prázdno, jakou jsem měla radost. A mám pořád!
TADY odkaz, kdyby někdo sháněl v retro stylu. 


K Vánocům a narozeninám jsem dostala od Silvy sprchové gely a ty si rozhodně koupím znova. (mami, kdybys nevěděla, co mi koupit pod stromeček:) Nádherně voní. 


A co jste si koupili vy  a máte z toho velkou radost?

15 komentářů:

Anonymní řekl(a)...

Dobrý den, miluji retro a koš je velmi vydařený.
Já si teď zakázala utrácet pro sebe a naopak vymetám bazary a eshopy, které organizují kočičí spolky, Vánoce chci pořešit právě tímto způsobem. Budu mít dárky (a je to mix zboží i nové věci a ne vše je s kočičí tématikou), pomůžu, značka ideál.
Ale co je nejvíc, vypadá to, že mi syn odsouhlasí třetí adopci.
Ale k Vám chodím moc ráda právě pro inspiraci, máte cit a vkus.
Hezkou neděli,
Magda
(PS. edit ke kočkám, k Johaně a Jonášovi, které jsem synovi odsouhlasila já, bude teď po mém Joza, protože Želary:-)) )

Anonymní řekl(a)...

Vlastně jsem zapomněla, tak činím doznání, minulý měsíc jsem se "rozšoupla" na Fleru, mám božskou dlouhou sukni (Klára Bláhová), lněné haleny (Le-Mi) a naprosto veselé triko od ...Malinová:-)) a kočičákům háčkované domky (Vendy´s Art)
Magda

IK řekl(a)...

Ten kos jsme meli taky. Jak ten me stval, viko porad opatlane, navic nebyl psu-vzdorny… novy je krasny!
Bohuzel zari neni mesic radosti-sesity, skolni fondy, krouzky, backurky, boty na treninky, boty do skoly, boty do lesa… ale dodatecne si dam k narozeninam nove oboci, tesim se na nej moc. Pak zvazuju ustni sprchu. A nove boty pro sebe…

iK

Anonymní řekl(a)...

Velmi nerada naruším radost z nákupů. Na blogu u rozvedené - smutná zpráva.Na obláčky odešla Liška - 2.9. 2023 Marta

Anonymní řekl(a)...

To ne :-/. Toho jsem se obávala, když se na blogu odmlčela. Tak divný pocit jsem měla. Je mi to velice líto. Děkuji, že jste dala vědět. Lea

Jana řekl(a)...

Už máme děsně zoufalé matrace v posteli, ale ví Bůh, jestli se konečně rozhoupeme a vybereme nové. Taky u nás všecko trvá. Hlavně to, co není dobré koupit on-line bez zkoušení.

IK řekl(a)...

Ale ne, Liska… je mi to lito. At ji rybky plujou v nebi stejne zvidave jako tady.
IK

Soňa Malinová řekl(a)...

Marto, taky děkuji za zprávu. Její blog jsem měla moc ráda. Tak milá a vtipná. Velký talent.

Anonymní řekl(a)...

Brečím o někoho, koho jsem nikdy neviděla. Z jejích blogů jsem měla pocit, že se známe celý život. Je mi to moc líto. Marie

Anonymní řekl(a)...

Liška, nikdy jsme se neviděly a přesto tak blízká a statečná.

Aranel řekl(a)...

To ne... Liška... Ach jo :(

(Koupila jsem si plavky, takhle na září.)

Anonymní řekl(a)...

Moc se nezšoupávám, tak nejčastěji si říkám, že nic nepotřebuji, kupuji jen ponožky a kalhotky, jinak hodně šetřím. Zrovna peníze nutně potřebuji na elektřinu, plyn a na rekonstrukci bytu a tak všechno ostatní jde stranou. Prostě i tak to v životě je.
Zdraví Iwka

Kamča řekl(a)...

No krásný, já jsem několik roků okoukávala podobný, taky bílý, z wesca. Ale nechtělo se mi za něj dávat tolik peněz, tak zvítězil takový ten klasický bílý z Ikey a jsem spokojená. Když jsem teď často u babičky, nemůžu si zvyknout na ten její, který se kdykoliv jen projdu sám otevře :).
No a k nákupům....taky moc ráda nakupuju dárky, ale taky moc ráda si dělám radosti sobě. A teď ty dny Marianne :((((( takže aspoň měsíc půst v nakupování !!!!

Alžběta řekl(a)...

Wow! Úplně překvapeně koukám, jaká je tu komunita! Znám jen zlomek blogerek... Liščin příběh jsem neznala a teď dva dny ležela v jejím blogu. Ať odpočívá v pokoji.

Alžběta řekl(a)...

No a já si udělala nedávno radost knížkou Stará Škola od Josefa Kroutvora. Přála jsem si ji už nejmíň rok. A nelituji. Pro staromilce pohlazení:).