neděle 26. března 2023

Ex libris

 V úterý dorazí gympl na workshop. Vymýšlím jednoduchý linoryt, co se dá zvládnout do jedné hodiny a zároveň, aby to mělo  něco společného  s výstavou. 

Ex libris by mohlo chytnout i mladší generaci, pokud svou značku, jméno, symbol, pojmou jazykem své doby. Jsem zvědavá. Tahle třída je extra kreativní. 









Ľudivít Fulla





 J. Čapek



....
 Tak si říkám, že by nebyl marný workshop i pro dospělé. Nebylo by hezké mít ve svých knihách vložený lístek s hand made Ex libris?  










12 komentářů:

Táňa řekl(a)...

Skvělý nápad!

IK řekl(a)...

Ja bych sla hned! A jedte bych se primlouvala za podobny program pro “cizi” deti / deti s rodici :)

Anonymní řekl(a)...

výborně, hlásím se na dospěláky...jarka

Soňa Malinová řekl(a)...

Naplánuju a hodně předem vyhlásím termín.

Anonymní řekl(a)...

kéž by mi to časově vyšlo !!! :) Kamila

Jitka řekl(a)...

To je supr nápad, pustím se do exlibris dokud mě linoryt bere!

Anonymní řekl(a)...

Soňo, všechno nejlepší k svátku! Lea

Soňa Malinová řekl(a)...

Jitko, těším se na výsledek!

Soňa Malinová řekl(a)...

Díky, Leo.

Lali řekl(a)...

Kdybych bydlela pobliz, jsem u Vas pecena varena!

Soňa Malinová řekl(a)...

Lali, to je milé.

Larisa řekl(a)...

Našel jsem Mr. Pedro na blogu od někoho, kdo ho doporučuje každému, kdo hledá půjčku. Byl jsem tak nadšený a motivovaný být v této pozici finanční svobody, protože moje rodina hladověla, oslovil jsem pana Mr. Pedro v žádosti, kterou jsem mu řekl, můj životní příběh o finanční situaci, pošle mi formulář žádosti, abych vyplnil své údaje, což jsem udělal, poté, co mi poslal smlouvu o půjčce, předal jsem ji svému právníkovi k vyřízení podívejte se a poraďte mi jak dál. Podepsal jsem smlouvu o půjčce poté, co byla moje půjčka schválena před několika hodinami, banka mě kontaktuje ohledně převodu prostředků a poplatků, které musím uhradit na přepážce banky. bylo velmi příjemné pracovat s panem Pedrem a velmi mu děkuji za pomoc, kterou mi poskytl a která opravdu pomohla mé rodině hladovět. Kontaktujte prosím Mr. Pedro na e-mailu: pedroloanss@gmail.com, protože je vždy zaneprázdněn, ale mají s ním také dalšího profesionálního spoluhráče.