sobota 1. dubna 2023

Na výstavách mi dochází...

 ...jak ten čas letí. Teď jsme zahajovali Renatu Machýčkovou a za chvíli  obrazy Terezy Samkové. 

Filip mi změnil systém vytváření obsahu na webu galerie ( značně zjednodušil ) . Obrovská úleva. Děkuji!!! Teď bych psala na web častěji, ale vše je napsané.

Přemýšlím, že bych přece jen mohla vytvořit čas od času newsletter nejen o tom, co se připravuje v galerii, ale co se děje i v okolí. Nějaké tipy na design. Pro  klub přátel galerie. 

Poslechla jsem si podcast  O tvorbě newslettrů, které chtějí lidi číst a došla jsem k tomu, že si to budu dělat po svém, jako ostatně všechno, co jsem do teď dělala. Já na to sledování prokliků, reakcí, sledovanosti nejsem. I na mém blogu koukám na statistiky maximálně dvakrát ročně. 

 Ale jinak Píárko vřele doporučuji. Myslím, že by to mohlo zajímat Lucii.

Jak komunikovat divadlo, architekturu nebo film? Podcast Nikoly Lörinczové a Pavly Umlaufové z agentury PIARISTI o kulturním PR a marketingu s hosty z agentur, médií i kultury.





Poslechla jsem si na Píárku rozhovor s galeriskou Olgou Trčkovou / DSC gallery. Je to  úplně jiná liga a směr, kterým se ubírá, ale poučné to bylo. 

....
Jen tak  ze zajímavosti jsem se přihlásila k ChatGPT umělé inteligence  OpenAI  . Byl zpřístupněn veřejnosti na konci loňského roku. ( je i v češtině).  Mimo jiné umí skvělý  copywriting . Zrovna dnes mi Filip  posílal nějaké texty a zírám. Nevíte si rady s obsahovou částí na svůj web ? OpenAI vám poradí za pár sekund. Napsal mi i hezkou pozvánku pro nadcházející výstavu. Na jeho místě bych příště brzdila se superlativy. Ale určitě pár vět by se použít dalo. Jen se trochu obávám, že se s tímto nástrojem odnaučíme namáhat mozek. A co teprve naše děti!

5 komentářů:

Anonymní řekl(a)...

Dobrý den Soňo, děkuju, že děláte všechno po svém :-) je to dobře.
K poslednímu odstavci o myšlení, výborný článek v ECHO na toto téma od Terezy Matějčkové.
Pěkný předvelikonoční týden vinšuju jarka

Jana řekl(a)...

Mně se tady taky líbí, že je to takové Sonino. Jak je to všechno moc akorát, moc korektní a moc zaměřené na popularitu, přestávám tomu věřit.

Anonymní řekl(a)...

Souhlasím s Janou, pod to se mohu rovnou podepsat. Marie

Soňa Malinová řekl(a)...

V tom zmiňovaném rozhovoru s Olgou Trčkovou ( myslím, že je starší než já) se jí moderátorky píáristky ptaly, jestli nějak vyhodnocují dosah instagramových příspěvků a evidenetně to paní Trčkovou nezajímá. Dává příspěvky, protože jí to baví a podle svého naturelu. Celý její business s uměním je postavený na vztazích.

Larisa řekl(a)...

Našel jsem Mr. Pedro na blogu od někoho, kdo ho doporučuje každému, kdo hledá půjčku. Byl jsem tak nadšený a motivovaný být v této pozici finanční svobody, protože moje rodina hladověla, oslovil jsem pana Mr. Pedro v žádosti, kterou jsem mu řekl, můj životní příběh o finanční situaci, pošle mi formulář žádosti, abych vyplnil své údaje, což jsem udělal, poté, co mi poslal smlouvu o půjčce, předal jsem ji svému právníkovi k vyřízení podívejte se a poraďte mi jak dál. Podepsal jsem smlouvu o půjčce poté, co byla moje půjčka schválena před několika hodinami, banka mě kontaktuje ohledně převodu prostředků a poplatků, které musím uhradit na přepážce banky. bylo velmi příjemné pracovat s panem Pedrem a velmi mu děkuji za pomoc, kterou mi poskytl a která opravdu pomohla mé rodině hladovět. Kontaktujte prosím Mr. Pedro na e-mailu: pedroloanss@gmail.com, protože je vždy zaneprázdněn, ale mají s ním také dalšího profesionálního spoluhráče.