sobota 6. srpna 2022

Nezávislý pohled

 Poslala jsem  Andrea   přístupové kódy k posouzení novému webu. Mám tam sdružené všechno co dělám, včetně blogu. Bylo zajímavé slyšet pohled zvenčí.

Dali jsme do toho s F.  neuvěřitelné množství času, ale ve výsledku jsme se shodli ( a taky díky Andrei), že je sice web zajímavý, ale uživatelsky komplikovaný. Navíc je vidět, že texty jsem si  nechala napsat někým jiným. 

Z dalšího průzkumu u mých známých vyšlo to, že nikdo o upgrade  blogu nestojí. Je to jako když celý život jezdíte za svými rodiči, kde jste vyrůstali. Mají tam ty své dekorace a nábytek trochu retro a pak se jednou odstěhují do nového. Pořád stejní rodiče, ale už ty návštěvy nejsou úplně ono. 

Snad pro většinu dobrá zpráva, že blog zůstane tak jak je ( včetně mých pravopisných chyb a překlepů)  a ani se  nebude přesunovat.

Zkusím dnes napsat nové texty. Jak se znám, tak strohé. Naložím pec. A pokud nebude  lít jak z konve, vyrazíme na Ostrý. My to tam máme rádi. Hezká hospoda, dobře vaří, příjemná obsluha.


( D. tvrdí, že iphone nedeformuje a přitom na fotce vypadám, že měřím 180 a mám obrovskou nohu)

Pršelo celou cestu tam i zpět. Chvílemi jsme i běželi a to už je co říct. 

Po cestě zralé ostružiny. To mě pak D. nemůže odtrhnout.




14 komentářů:

Jana řekl(a)...

Pro mě dobrá zpráva. Jsem děsná konzerva a přiznávám, že třeba Lucii Konečnou čtu mnohem míň, když se mi její blog nezobrazuje na Bloggeru. A se zobáním lesních plodů to mám stejně, přece to tam nenechám!

Anonymní řekl(a)...

Konečně jedna fakt dobrá zpráva!!! Marie

Anonymní řekl(a)...

To jsem ráda Soni, že blog zůstane jak je! Jak padlo přede mnou, k Lucii už taky chodím mnohem méně, co se přestěhovla. Takže uf! A přeji hezký výšlap :)

Veronika

Jitka řekl(a)...

Jsem ráda, že zůstáváš tady :)

Anonymní řekl(a)...

Mám obrovskou radost, že blog zůstává tady....
Děkuji moc Lenka

Anonymní řekl(a)...

Taky děkuju,že všechno zůstane při starém, a že se můžu vracet "domů" :-D Petra

Anonymní řekl(a)...

Taky jsem ráda, že blog zůstane, tak jak je.
Nemohla byste, prosím, pro inspiraci napsat, jak jste začala s běhání?
Zdravím.
Věra z Prahy

Lucie Konečná řekl(a)...

Milá Soňo, milé (ne)čtenářky, i já plánuju, že bych měla blog zpátky na zasetalucie. Problém je, že profesní web potřebuju a bez blogu je polovičatý. A dělat příspěvky dvojmo (nelze je kvůli jinému systému jen zkopírovat) mě děsí. Sežere to spoustu času ...

Soňa Malinová řekl(a)...

S tím běháním to mám stejně jako věčně začínající student angličtiny. Velké pauzy. Pak pár pokusů a zas nic. Takže nejsem ta pravá na inspiraci. Co můžu doporučit je běhat ve dvou.( na stejné úrovni). Kdysi jsem tak běhala s kamarádkou třikrát týdně. Nejzdravější je rychlá chůze.

Zuza řekl(a)...

Dobrý den Soni,
to jsem ráda, že nebude změna. Nechápala jsem, proč by měla být..
Díky.
Zuzana

PiPi řekl(a)...

Je jedno kam se presunete,budu stale dychtive cist.Jste jedinecna.Pavla

Zubajda01 řekl(a)...

Já jsem taky konzerva, díky.

Lenka R. řekl(a)...

"Neopouštěj staré známé pro nové...". A pokud jde o deformování na fotkách, nejvíc podle mě deformují a zkreslují vlastní oči :-/

Soňa Malinová řekl(a)...

Lenko, to jste vystihla přesně.