čtvrtek 4. srpna 2022

Dovolená: úterý, středa, čtvrtek

Ráno běh kolem Světa k hrobce. D. šel plavat do místního krytého bazénu. 

V Třeboni měli shodou okolností taky výstavu  Bohuslava Reynka. Bylo tam více fotek jeho samotného. Fotky od Dagmar Hochové. Trochu jsme den proflákali, prospali.

Další den  aktivní až až. Na kole na pískovou pláž. Dan vybral skvělou trasu. Jeden rybník vedle druhého. Nakonec z toho bylo 50 km. 





V pátek spontánní rozhodnutí vyrazit do Bechyně. 



.....

Už doma. Víkend.

Trochu pracuju.  Vařím, uklízím. 

...

Je středa. Včera na otočku do Hradce Králové. 

Po roce externí spolupráce s TECHNISTONE jsem se jela ukázat na živo.  Moje hlavní role je konzultace nových vzorů, které by měly jít do výroby. Zredukovat stávající dezény. Vytvářet moodboardy.  Přinášet pohled  z venčí. Jak odstranit překážky, které jsou mezi vyrobenou deskou a koncovým zákazníkem. A že jich je. 

Po třiceti letech podnikání přece jen člověk nabere dost zkušeností nejen v  samotném oboru, který ho živí, ale v dovednostech, které k tomu nutně potřebuje. 


















5 komentářů:

IK řekl(a)...

Soni, vy jste byla v HK?

Tak rada bych Vas pozvala na kafe a kytku, jela jsem kousek kolem nas… (ano, nektere blogery vnimam jako pratele, i vino bych si s Vami dals)

Technistone se mi libi moc, az jednou deti budou velke a my bohati… jednou :)))

Soňa Malinová řekl(a)...

Já to mám úplně stejně. Jak někoho čtu delší dobu, mám pocit, že jsme kamarádky a mám co dělat, abych netykala. Kafe, kytka a víno zní hodně lákavě, tak příště dám dopředu vědět.

Anonymní řekl(a)...

Soňo, pěkně jste si dovolenou užili! Měla byste pro mne tip, co vidět v Bechyni? Nikdy jsem tam nebyla a příští týden budu :-). Nemusí to být takové ty "profláklé" tipy, které se dají najít i jinde, spíš nějaké od znalce prostředí, jak nasát atmosféru (cestujeme, když už hospodářství dovolí, spíš stylem Lucie Konečné, klidně si někde na půl dne sednu a koukám, když je na co, nebo jen tak jsem :-)). Uvítám i tip na kavárnu.
Děkuji, Lea

Soňa Malinová řekl(a)...

Bechyně je celá krásná, takže z náměstí do Zámecké zahrady. Nádherné výhledy.Pak k řece k řece ( sejdete po bechyňských schodech), půjdete podél řeky, dáte si pivo v Hospodě pod skalou, která je hned vedle Lužnice...a když půjdete dál, tak buď zpátky na okolo na náměstí a nebo ke mlýnu.

Na kávu určitě do https://www.penzionelektra.cz/uvod/. Krásná secesní vilka s výhledem .
Ale musíte se tam předem objednat, protože je to hlavně pro ubytované hosty. Myslím, že pro cizí je to středa-sobota a v odpoledních hodinách.
V Bechyni je i zámek, ale nás zámky nebaví, takže jsme nešli.

Anonymní řekl(a)...

Soňo, moc děkuji. Na kávu v Elektře se těším, snad vyjde. A cestou tam se stavujeme v Humpolci ;-).
Lea