pátek 1. července 2022

Prázdniny

Byly roky, kdy jsem stříhala metr do konce školního roku, abych  se pak na konci prázdnin  těšila na  školské zařízení. ( člověk dost rychle zapomene na to domácí doučování

Letos konec školy navždy.  Borek pracuje tady . Má spoustu klientů. Baví ho to. 

David před měsícem spustil se svým kamarádem e-shop neurofuck na oblečení s autorským potiskem. Za měsíc obrat přes 100 tisíc. Předcházel ale tomu rok intenzivní práce na instagramu a budování komunity fanoušků. Obdivuju jak mají věci dotažené do detailu. Člověka na balení balíků. Všechno zautomatizované. Mám se od něj co učit.

Moje mise skončila. Už jsem tu jen od toho, abych  chválila. 

.....

Co chystám u sebe ?  V průběhu dvou týdnů spustím nový web.

Budou na něm sdružené všechny moje aktivity kromě galerie.

E-shop, interiéry, keramika, blog. 

Tento blog nezmizí, jen se na něm už nebudou objevovat nové příspěvky. Na novém webu je přetažených všech 2500 příspěvků z tohoto blogu. Myslela jsem, že to snad ani není možné, ale je. 

A teď důležitý dotaz. Využíváte odkazy na jiné blogy, které mám vpravo ?  Pokud ano, budeme hledat s Filipem místo, kam je vložit. Napište mi, prosím, názor do komentáře. Pokud nevyužíváte, nechám je  na starém blogu.

....

No a na závěr zahradnické okénko. Čas prověřil, že ze mě  nebude pěstitelka rajčat a jiných náročných plodin, které je nutné zalévat.

Co mi ale jde, je výsadba keřů a sběr drobného ovoce. Moje pra pra příbuzná byla určitě v tlupě nejvášnivější  sběračka.

Předloni jsem zasadila ostružiny a vypadá to, že se dočkáme ovoce. Mám chuť udělat na naší zahradě plantáž.  Zatím narážím na tvrdý odpor, ale když nenápadně vysadím sem tam nějaký keř.....







19 komentářů:

Eva řekl(a)...

Čtu a sleduji vše i to vpravo ))) jste všichni velkou inspirací.
Přeji krásné léto. Eva
http://es-ideas.blogspot.com/

Anonymní řekl(a)...

Odkazy na jiné blogy u Vás nevyužívám.
Krásné léto přeji! Hana M.

Anonymní řekl(a)...

Budu se těšit na nový blog a současně vím, že se mi bude stýskat po tomto starém. Ale z praktických důvodů je to zajisté lepší. Ano, do odkazů vpravo chodím. Marie

Anonymní řekl(a)...

Ráda čtu Váš blog a odkazy vpravo sleduji...děkuji za spoustu inspirace a hezké léto.Zuzana

AnKor řekl(a)...

Nám letos zkončil první skolní rok u prvorozené. Tohle vsechno nás teprve čeká. Když půjdou v manželovo stopách, tak nejmladší bude mít hotovo tak za 25 let.
Odkazy v pravo čtu jen vyjímečně, když je čas.

IK řekl(a)...

Ja ano! Vasi pratele jsou i mymi prateli!

Anonymní řekl(a)...

Take ctu, preji hezke leto:))Bara

Alena řekl(a)...

Přeji vám pěkné prázdniny. Čtu nejen váš blog, ale nahlédnu a inspiruji se i v těch ostatních (odkaz na pravé straně)......a POZOR ostužiny na své zahradě musím také zalévat, jinak jsou to malé vyschlé, ne moc chutné plody (možná vaše odrůda vodu nepotřebuje :-))

Soňa Malinová řekl(a)...

My máme po původních majitelích 5 keřů červeného rybízu ( nikdy jsem je nezalila) a mají tak velké plody, že i sousedka nad tím kroutí hlavou. Ostružiny na Vaši radu raději zalévat budu.

Anonymní řekl(a)...

Čtu ráda Váš blog a využívám i odkazy na další vpravo.

evulekotule řekl(a)...

Já se také hlásím ke sběračkám. Nemám vůbec žádný orientační smysl, ale pamatuji si, kde ve vesnici-ve městě-v lese rostou jaké plody. Houby támhle, ostružiny za tímhle plotem a švestky za rohem.

Anonymní řekl(a)...

Ano, nahlížím i do blogů vpravo

Anonymní řekl(a)...

Ano. Vyuzivam. Eva

Soňa Malinová řekl(a)...

Moc děkuji za Vaše názory. Vyplývá z toho , že seznam blogů na novém webu bude.

gábina řekl(a)...

Kluci jsou šikovní, jen ať požádají nějakou dobrou duši ve svém okolí, ať na neurofuck udělá korektury. Není to rejpací a evidentně to nemá na funkci vliv, ale je hezké, když v textu nejsou chyby. Odkazy využívám. Hezký den Gábina

Anonymní řekl(a)...

Soni koukám na váš blog i na odkazy napravo. Je to inspirativní. Zdraví Iwka

Unknown řekl(a)...

Dobrý večer Soňo,
odkazy používám většinou, když mrknu k Vám -The Selby, Scénáristka, U psice, Vrzuza, Andrea ......- inspirativní.
Míti Filipa je fajn ;-)
Pohodové dny přeji Markéta Třebušín

HOPI řekl(a)...

Ano, občas na ně kliknu 🙂 Těším se na ten nový . Krásné léto.....pracovní i odpočinkové. 😉

Anonymní řekl(a)...

Soni, ráda využívám vaše odkazy. je krásné vidět, že kluci dělají práci, která je baví. mám dcerku, která půjde do 8. třídy, ale vlastně pořád neví, co chce...och, jak mě dohání moje minulost a připomíná mi to ji...
krásné léto! Krumlenka