pátek 24. června 2022

Moc děkuju...

 ...za velké nákupy. Ze 40 hrnků mi zůstalo jen 8 . Plus jste si ještě přiobjednaly espresso hrnky ( mám flower i krokusové) 

Všechno jsem včera nabalila a poslala. Příští týden vytočím konvice, všechny druhy hrnků a misky.


....

Rekonstrukce naší garáže na barber měla poslední měsíc  posun nulový. Tak jsem se do toho obula a začala poptávat firmy. 

Potřebujeme vykopat 15 metrů odpady a vodu.

Jedna firma poslala nabídku ( ručně výkopy) za 30 tisíc. Druhá firma 6 tisíc bagrem.

Si říkám, že asi práce je tolik, že si klidně někdo může dovolit cenu tak přestřelit, protože vždycky se najde nějaký zoufalec, co na to spěchá nebo se v tom neorientuje.

Další nešvar doby je, že vám řemeslník/firma nezvedá telefon. 

Nacenění schodů pro mé klienty trvalo firmě tři měsíce a to kdybych jim co chvíli nevolala, tak by to nenacenili nikdy. Aspoň že ti moji stolaři ještě fungují. 

Vymyslela jsem koupelnovou skříňku s echt finesou a děsně se těším, až jí budu mít doma. A třeba jí pak bude chtít i někdo jiný. Kdysi se mě  jedna redaktorka časopisu ptala, jaké mám sny, vize a úplně mě tím zaskočila, protože jsem žádné neměla. Takže se teď  snažím zamyslet, co mě opravdu baví, čemu bych se ráda víc věnovala a právě prototypy nábytku je věc, která mě těší moc. Mít e-shop se svými věcmi, dávat lidem práci ...to by se mi líbilo.


Vyměnila jsem na garážových vratech kliku. Jsou to takové drobnosti, co pořád odkládám a přitom to nakonec zabere sotva hodinu i s nákupem. Hned mám lepší pocit.


6 komentářů:

Anonymní řekl(a)...

Jste úžasná. Jen k tomu kadeřnictví - vnuk kamarádky právě zavřel, protože už vpodstatě vydělával jen na provoz. Lidé šetří.

Soňa Malinová řekl(a)...

To šetření je vidět úplně všude. Borek má to štěstí, že bude mít vlastní prostor a tím pádem téměř nulové náklad na provoz. Má velkou klientelu a nízké ceny. Tak snad se mu bude dařit.

Unknown řekl(a)...

Dobrý den Soni,před lety jsem od vás měla hrnek na kafe-krokusový.Bohužel jsem ho svojí blbostí sprovodila ze světa a pak už jste je neměla v nabídce.Postupem času jsem si moc oblíbila hrnečky bez ouška a tak se jenom opatrně ptám: Neuvažujete třeba o bezouškových..krokusových... ? :-D Děkuju za odpověď,Petra

Soňa Malinová řekl(a)...

To bych mohla zkusit.

Unknown řekl(a)...

Děkuju,budu doufat :-D

Marta řekl(a)...

Soni, ještě ty původní pomněnky....prosím....
pa Marta Hostinská