úterý 12. července 2022

Díky přestavbě garáže...

 ...jsem znovu nabyla důvěry ve stavebnictví. Řemeslníci jsou pečliví, myslí u toho, za všechno děkují. Než zasypou kanalizaci, volají mě, ať si  přijdu zkontrolovat spád. 

Dnes pokračování úklidu dílny. Radikálnější. Zkoušely jsme s kamarádkou fotit postup prací ( na nový web), ale chce to profíka. Jednoho studovaného fotografa mám doma, ale focení nám dohromady nefunguje. 

D. je už dopředu otrávený, já už dopředu vystresovaná. Musí mě fotit někdo, kdo to dělá rád, protože už tak je  křeč být před objektivem.

.....

Píšu z galerie. V sobotu mi volala nějaká paní, že máme v galerii už dva dny otevřené dveře do dvora ( všimla si toho při venčení psa) a že je jí to podezřelé.  Kupodivu  nikdo neměl potřebu vejít dovnitř, i když se u těch dveří každý den schází místní omladina. Hezké, že si dala práci a zavolala ( číslo máme na dveřích galerie). Koupila jsem jí víno.




Občas váhám, jestli použít fotku z instagramu i na blogu. Myslím, že dost z vás na instagram nechodí. ...a pak byste přišli o tu velkou nádheru . Křeslo Peem v obýváku.



Dveře do dvora . 




Děkuji za všechny komentáře u minulého příspěvku. 

3 komentáře:

Anonymní řekl(a)...

Tak jsem si našla Váš instragram a máte ho moc pěkný. Chytrý a ladný. Vždycky říkáte, jak Vám pokulhává foto propagace, což ale vůbec není pravda. Těším se na Váš nový web a přeji hezké léto, M.

Soňa Malinová řekl(a)...

Taky přeji krásné léto.

Anonymní řekl(a)...

Instagram nemám, tak jsem ráda za všechny fotky zde.
Váš blog je inspirativní a velmi milý. Ráda čtu každý příspěvek. Jste skromná, bez potřeby propagovat sama sebe, a to velmi oceňuji.
Přeji Vám pěkný víkend.
Věra z Prahy