úterý 7. září 2021

Nové české seriály

 Zatímco  Osada nám přišla naprosto příšerná, tak na  Ochránce se rozhodně dívat budeme. Skvělý scénář ( Matěj Podzimek), hudba, dialogy, kamera, Vaculík. ( na CSFD 84%). Koho jsem vlastně nepochválila:))

U seriálů si vždycky říkám, co asi na to říká Lucie.







6 komentářů:

Jana řekl(a)...

U Osady se ztlumeným zvukem jsme popíjeli víno a vykládali si s dětma vtipné zážitky z prvních dnů školy a můžu říct, že takto byl ten seriál koukatelný. Zato na Ochránce se dívat nemůžu, pracuju ve školství a jednak ve mně ty kauzy vyvolávají žaludeční potíže a druhak vidím různé nesrovnalosti s realitou (aspoň tou mojí) a rozčiluje mě to. Těším se na StarDance!

Soňa Malinová řekl(a)...

Obdivuji každého, kdo dělá ve školství.

Anonymní řekl(a)...

Milá Soni, myslím, že se všichni odborníci chytají za hlavu napříč všemi seriály našimi i zahraničními. část seriálů se snaží řešit závažná témata, zdravotnictví a školství. A druhá část směřuje na ženy toužící po romantice. Mi to neva, obvykle si vyberu podle nálady. A hlavně ty příběhy neberu vážně. Všechno je jen klam :). Nakonec i ty knihy, např severské detektivky jsou jen fikce, - tedy doufám, ha ha. Takže já se děsím u dokumentů, politických debat apod. Jinak ty seriály plují kolem mě. Lenka z Ovy.

Soňa Malinová řekl(a)...

Pravda. Ptala jsem se na názor pár mých známých psychologů na seriál Terapie s Rodenem a názory byly hodně různé:)

patialalegitimate řekl(a)...

Do you Need Instant Loan from $2,000 to $5,000,000.00 with no collateral required and receive a no obligation loan approval.We welcome the opportunity to show you how effective we are at helping our clients obtain the money they need to succeed. Our professional staff is available for a Free Consultation.At Patiala legitimate company Pvt , we understand that unexpected events arise requiring extra money that may not be readily available to you contact us now 2% interest rate, both long and short term cash reply to us (Whats App) number: +919394133968 patialalegitimate515@gmail.com
Mr Jeffery

Lucie Konečná řekl(a)...

Přesně tak. Osada příšerná, Ochránce super! Ahoj, Soni.