úterý 14. září 2021

Malé a velké projekty

Miluju malé projekty. Návrh kuchyně s obývákem, dětský pokoj nebo  třeba zrovna teď- pidi koupelna v Ostravě. Díky malým projektům vidím výsledek poměrně brzo. Věci se hýbou. 
Velké rekonstrukce jsou skvělé v tom, že mám možnost ovlivnit celek. Je to ale  práce na rok i více. Výsledek  v nedohlednu. 
Minulý týden projektant konečně podal projekt na stavební úřad. Můj první dům od A do Z. Těším se jako blázen. 


koupelna v Jeseníku 






pidi koupelna

......

Rekonstrukce bývalé budovy ČEZu ve Frýdku Místku  je skoro hotová. Až teď mi dochází, jakou  příležitost jsem dostala. Je to  skvělý pocit.

......

V sobotu celý den v dílně, ale v neděli mě D. vzal na výlet. 
Prudce k Janáčkově lavičce a pak už jen mírně nahoru dolu . Lesy se střídají s loukami. Krásné výhledy. Desítky daňků v oboře téměř na dosah. 




Na kávu a cheesecake do Kavárny FARA .









Jen co dopeče jedna pec, zapínám druhou. 


4 komentáře:

Anonymní řekl(a)...

Je to jasny… az jednou nasetrim dost penez, pozvu Vas k nam “ na pokoj pro holky”.

Iva

Soňa Malinová řekl(a)...

Dobře:)

patialalegitimate řekl(a)...

Do you Need Instant Loan from $2,000 to $5,000,000.00 with no collateral required and receive a no obligation loan approval.We welcome the opportunity to show you how effective we are at helping our clients obtain the money they need to succeed. Our professional staff is available for a Free Consultation.At Patiala legitimate company Pvt , we understand that unexpected events arise requiring extra money that may not be readily available to you contact us now 2% interest rate, both long and short term cash reply to us (Whats App) number: +919394133968 patialalegitimate515@gmail.com
Mr Jeffery

Anonymní řekl(a)...

Soňo, kde se prosím dají sehnat ty bílé zaoblené obklady do koupelny? Děkuji, Radka