úterý 27. října 2020

Tip na boty

Všem se na živo moc líbí a ptají se, odkud je mám. Po roce intenzivního nošení můžu doporučit. Jediné, co bych vytkla je číslování. Mám vel. 39  a ze začátku byly dost na těsno. Ale podařilo se rozchodit.
Loni byly rychle vyprodané, ale asi pro velký úspěch jsou ve hře znovu. TADY  a dokonce i v hnědém provedení. Nejsou úplně levné ( dost dlouho jsem váhala, jestli si je koupím), ale nelituji.
A ještě k tomu se jmenují ART! 















Odpoledne  pěšky na poštu odnést dopis Davidovi do Holandska a grant na galerii. 

Těžko se teď v galerii něco plánuje. Některé výstavy jsem už posunula třikrát. Myslím, že když otevřu na jaře, budu ráda. Paradoxně, když mám zavřeno, mám menší náklady, než když mám otevřeno. Platím ,, jen " nájem a ne realizaci výstav. Mám víc času. Ale i tak se těším, až se vrátíme do normálu.

Mimochodem. Děkuji za všechny komentáře v minulém příspěvku. 
Tak ještě něco pozitivního, i když to nemá souvislost s covidem.
Moje kamarádka ( svědkyně)  měla včera defekt :

Dneska navečer jsem v Terlicku dostala defekt. Věděla jsem, že je to průser, a hledala jsem vhodne misto, kde zastavím. V hlavě mi jelo milion scénářů, a furt samá nevhodná místa pro zastavení. Kdybych byla chlap, tak to asi vidím jinak, ale zase bych se připravila o nadpřirozený zážitek. Zastavila jsem až na zastavce...tma.. Vylezla jsem z auta, že tu hrůzu omrknu a v duchu srotovala, co budu delat(au). Než jsem auto obešla, přijelo auto z protisměru, zastavilo a ke mě kráčeli dva mladí kluci..v první chvíli jsem řešila, že mě chtějí za něco pokutovat(ach to podvědomí)... "Vy máte defekt,že?a asi to neumíte spravit? Můžeme vám pomoct? My jsme tu kousek kecali a slyšeli jsme divný zvuk, tak se jedem podívat, jestli někdo nepotřebuje pomoct a super, že jste zastavila zrovna tady, jinak bysme vás nenašli..." Já nevím, štípněte mě, prosím...chovali se jak profíci ( kluci čerstvé odmaturovani), ochotní, zlatí, vyměnili za rezervu, dofoukalu vlastním kompresorem (to fakt existuje?!) a nevnutila jsem jim žádnou odměnu, že jsou rádi, že pomohli...já snad jsem ráda za ten defekt a pneu na vyhození, protože mám pocit, že jsem potkala andely

Nebo vlastně souvislost to má. Je spousta lidí, kteří jsou ochotní pomoct.To, jak se na jaře napnuly síly a všichni šili roušky, je toho důkazem. Každý z nás může být anděl.

10 komentářů:

Andrea Tachezy řekl(a)...

Zrovna včera jsem na ně koukala 😊

JODIE řekl(a)...

Krásný příběh! Já na anděly věřím :-)

Anonymní řekl(a)...

Když použiju název mého oblíbeného filmu: ANDĚLÉ VŠEDNÍHO DNE:-))
Magda

Soňa Malinová řekl(a)...

JODIE, vy jste pěstitelský maniak!:) Koukám na Vaši zahradu květin a zeleniny.

Soňa Malinová řekl(a)...

Magdi,je to přesně tak.

Jitka řekl(a)...

Příběh mě zahřál u srdce. Boty jsou moc pěkný, mám podobné od loňska a jsem moc spokojená, že jsou stylové a pohodlné. Win-win!

Jamka řekl(a)...

Boty, paráda, i přes tu cenu, prosím jsou na chodidle měkké? Anděly kamarádka potkala zcela určitě, mám podobnou zkušenost , ooo ta radost ,která vystřídala počátční strach...., eště, že andělé potkáváme.

Jana řekl(a)...

Jé... připomnělo mi to moje setkání s anděly. Vracela jsem se domů v zimním podvečeru, napadlo mě jít pěšky, je to asi 7 kilometrů. Až před lesem, v nohách 2 km, mi doslo, jak to byl blbej nápad. Mlha, přítmí, a já v černém kabátu. Když jsem si říkala, že mě zaručeně brzo srazí auto, jedno náhle zastavilo, uvnitř dva mladí kluci kteří na mě mluvili, jako že mě znají, mluvili se mnou o mým tátovi, hodili mě domů... Nikdy jsem nezjistila, kdo to byl, v autě bylo přítmí, já seděla vzadu. Asi taky andělé, zřejmě chodí ve dvou 😁

Anonymní řekl(a)...

Soni, je to krásné, že na světě ještě dobří andělé jsou. Zdraví Iwka

Soňa Malinová řekl(a)...

Jamko, ano jsou měkké a velmi pohodlné. Ale asi je dobré ještě napsat, že mám úzkou nohu.