neděle 4. října 2020

Po dlouhé době ...

...u Gabky. 
Ke kozám, ovcím, slepicím, psovi, kočkám, kachnám , přibyly včely a králíci.
Z okna koukají na sousedovic stádo krav. 








( mazlíci) 


Včera byl nádherný den. Vítr a slunce. Teplota tak akorát . To můžu. Letos velká úroda ořechů. Jablka, že se mi skoro nevejdou do dlaně. D. posekal zahradu.  Dílna i dům uklizený. Můžu nanovo bordelařit.










A k těm volbách.

 Já mám celkově z voleb radost. Propad koaličních partnerů nynější vlády ČSSD a Komunistů. 

Opozice posiluje. Tak uvidíme. 


6 komentářů:

Anonymní řekl(a)...

Byla jsem spokojena s prací kraje, tak proč je nevolit znovu. To přece není vítězství pana Babiše, Fialy nebo Bartoše, ale tyto volby vyly vysvědčení kro krajské zastupitele. Zdraví Iwka

Anonymní řekl(a)...

Soničko, vy jste vždycky moje naděje a světlo. Po každých volbách /od dob ANO / tvrdím, že se stěhuju do Prahy - mám tam syna. Pak si řeknu, že nebudu srab a utéct odsud nemůžou všichni. : )… Po včerejším výsledku jsem mírný optimista. I když jsem doufala v ještě lepší, pro Ano horší, výsledek. K hercům … někdy mě udivuje, když vidím rok vzniku filmu, že v něm hrají zrovinka ti, kteří tvrdili, jak vůůůbec nemohli. Lidská paměť je krátká a překroutit lze všechno. Jestli jste nečetla knihu Lustr pro papeže, moc doporučuju.. A u kamarádky Gabky je svět ještě v pořádku.. Přeju i závidím :).. Lenka z Ovy

Soňa Malinová řekl(a)...

Určitě jsou mezi členy ANO nebo komunisty schopní lidé, ale já svojí volbou nejen vyjadřuji spokojenost s prací, ale podporu té, či oné straně. Ale samozřejmě volím taky konkrétní lidi. Kdybych byla ve zlínském kraji, tak i když KDU-ČSL fandím, dala bych hlas kandidátovi z jiné strany, protože pan Čunek je pro mě nedůvěryhodná osoba. Za komunismu museli skvělí herci paktovat s komunisty, aby si zahráli ve filmu. Nesoudím. Těžká doba. Obdivuji, kteří se raději vzdali práce, kterou milují, než aby je podpořili. Dnes máme svobodu vyjádřit svůj postoj, připojit se k těm,s kterými souzníme nejen po praktické stránce, ale i morální.
U nás bohužel se nevolilo podle odvedené práce , ale protože lidé v našem kraji s A.Babišem souzní. Nevadí jim, že spolupracoval s STB, nevadí jim, že si dotuje svoji firmu ze státní kasy.

Anonymní řekl(a)...

Milá Soňo, Vy to umíte napsat tak přesně..... v Ústeckém kraji sice vyhrálo Ano , ale komunisti mají místo 13 mandátů pouze 4. No není to dobrá zpráva?? :o))) Martina , Jirkov

zajíc v hájku řekl(a)...

Jůů, jak statek, kde by se líbilo Zorce Ságlové a všem jejím králíkům... Já můžu zvířenu zatím jen vyšívat a vysnívat :)

Loan lender řekl(a)...

Are you in need of Urgent Loan Here no collateral required all problem regarding Loan is solve between a short period of time with a low interest rate of 2% and duration more than 20 years what are you waiting for apply now and solve your problem or start a business with Loan paying of various bills I think you have come to the right place just contact us We Are Here To Show You A Better Way To Financial Freedom !!!
Contact Us At : abdullahibrahimlender@gmail.com
whatspp Number +918929490461
Mr Abdullah Ibrahim