neděle 14. července 2019

Jste nervózní před odjezdem ?

Já děsně.  S věkem je to čím dál horší.
Asi jsem se moc zamotala do příprav. Co musíme vidět, kde necháme auto...
Úplně na mě padla chandra, že někam musím jet .
Naštěstí se znám. Tyhle zoufalé tužby zůstat doma mě opustí hned jak nasednu do auta.

Druhý předodjezdový syndrom mám : Nemám co na sebe !!!!
Taky to máte ?

A jak je rok dlouhý a nehty si nenalakuju , tak dnes výprava do DM a nákup laku za 45 kč.
.....

No a teď z jiného soudku.
Vzpomínáte, jak jsem před Vánocemi psala o kabelkách ONA ONA se záměrem koupit jednu mámě? Jen mě nenapadlo, že je vykoupíte, takže  jsem ex post  objednala  mámě k narozeninám.
Je hrozně hezky ušitá. Krásně všitý zip, nic se nevlní a kůže upravená jak má být.

Trochu mě mrzí, že dnešní doba přeje víc příběhům a hezkým fotkám, než poctivě vyrobenému výrobku. Občas mě  berou mory, když vidím ,,módní návrhářku", ale kvalitní šití viděla z rychlíku, taštičku bez podšívky, ušitou peněženku, ale zip se vlní a má boule, špatně vypálený keramický hrnek  a tak bych mohla pokračovat...

O to větší radost, když natrefím na něco nejen krásného, ale kvalitního.








( Po dlouhé době jsem vlezla do redakčního systému blogu , abych vymazala spamy a smazaly se i  všechny komentáře. To jen abyste si nemysleli, že vás záměrně mažu)

5 komentářů:

Anonymní řekl(a)...

Soňo mám to podobně. Nehty si lakuji akorát na nohou přes léto a to výhradně francouzskou manikůrou. Nějak se mi již nelíbí červené nehty - asi proto, že to má každý. Na rukou si je nelakuji od střední (né abych nekecela tak jednou za rok si je nalakuji).
Před odjezdem jsem také nervozní, zda jsem vše pobalila, zda máme dost oblečení pro sebe a děti a zda jsem nic nezapomněla.
Jak říká kolegině manžel - stačí 5P - peníze, plavky, platební kraty, papíry a přátelé.
Jinak s tím co ne sebe většinou šílím, když jedeme do hor. K moři mi stačí plavky, šaty na pláž a něco málo oblečení na večer - ono v apartmánu s dětmi vlastně nic víc člověk nepotřebuje.
Kabelka je nádherná. Taky mě mrzí, že kvalitní věci moc nejsou.
Máte krásný blog.
Tereza

Soňa Malinová řekl(a)...

Zdravím Terezu!
K pěti P bych ještě připojila telefon a nabíječku. Kamarádky beru dvě . Obě na pohodu, takže jsem zachráněna. Jednodílné zelené plavky, co mi ladí k nehtům. Asi budeme muset do lázní, aby jsem přípravy zúročila:)

Alena řekl(a)...

Vkusná taška, Vaša mama mi je inšpiráciou:-)
Ešte k tej zásielkovni, tento systému má najnovšie aj zoot, preto tu už nebudem môcť nakupovať. Vyhovovalo mi objednať si z domu, od mojich autistov, mať dopravu zdarma aj pri vracaní tovaru, mali to zavedené perfektne, vybudovala som si šatník, vybavila som tu aj moju špeci rodinu, ale zásielkovňa zoot asi položí, nechápem na čo ju zaviedli, ide to k horšiemu.
Pozdravujem, Alena

Iva řekl(a)...

Soni, máš naprostou pravdu, kvalita je někdy ta tam, ale jinak to, co ty prožíváš před cestou už nemám a jsem tomu moc ráda a já mám bohužel těch P šest, přeji hezké léto, Iva

Soňa Malinová řekl(a)...

Taky přeju krásné léto, Ivo.