sobota 23. června 2018

Proces


Celý život jsem  nerada nosila tílko ,  kraťasy ,  krátké šaty  .
Klidně jste mě mohli potkat v třicetistupňovém vedru v dlouhých džínách.
Dnes jsem si koupila v sekáči svoje první minišaty a rovnou s odhalenými rameny.
A aby toho nebylo málo. Sama jsem se vyfotila. 
Jsem sama se sebou v pohodě.


A tip na film Jsem Božská. 
Trailer jsem si pustila třikrát, jak mě to bavilo.


18 komentářů:

Anonymní řekl(a)...

Sono uvedomujete si ze 99 procent zen chce vypadat jako vy? :D myslim ze je spis neuveritelne, ze jste mela mindraky. Zbytecne!
Pavla

Anonymní řekl(a)...

A přitom Vám to tak neuvěřitelně sekne, Soňo!

Veronika

Soňa Malinová řekl(a)...

Teď už to vidím. A zítra si jdu koupit bikiny!

Anonymní řekl(a)...

Jste božská a rovno môžte robiť modeling!!
Alena

Iva řekl(a)...

Paní Soňo jste božská, super baba, jen tak dále....Ifka

Anonymní řekl(a)...

Těžko to chápu, co jste dosud měla kolem sebe za lidi. Vlastně, nějaké příbuzenstvo Vás stíralo za to jak vypadáte v televizi, už si vzpomínám. Mně připadáte krásná "inside out" a úplně nejvíc bych si přála mít Vás za kamarádku. Bydlet blíž, už Vás mámím :-)
A moc Vám tu lásku přeju!! R.K.

Mode de boulangerie řekl(a)...

Jsi nádherná! Vždycky jsi byla a pořád jsi (ještě víc, co se nebojíš být šťastná) a já se těším, až to uvidíš a řekneš!

Anonymní řekl(a)...

Soňo, fakt si myslíte, že nejste hezká? Jste hezká. Každý člověk je hezký, jen oni, ony, my a já i ty, musíme najít tu krásu. Je to o uvědomění. Když vidím ty dámy, které chodí na kliniky, kde odsávají tuk, zvětšují a zmenšují prsa, mění odstávající uši, zmenšují nosy, odstraňují vrásečky, vyplňují si rty, vyplňují si líčka i prdelky atp., tak tam je spíše psychický problém. Prostě si neváží svého zdraví. Každý takový zákrok je riziko, které si ony neuvědomují. Podívejte se na svou mamku, také si myslíte, že není krásná? Je krásná. Přece máte její geny. Zdraví Iwka

Soňa Malinová řekl(a)...

Nebát se být šťatsná je pro mě velká zkušenost. Lidi se o štěstí bojí mluvit. Aby se to snad tím nějak nepokazilo, nezakřiklo a jiní nezáviděli. Aby snad ten případný pád nebyl tak velký. Ale já si připadám jako by ve mě vybuchla sopka. Všechno se to valí ven hlava nehlava:)

Soňa Malinová řekl(a)...

Moje máma je krásná. Má zdravé sebevědomí a nedostatky umí přijmout. U nás v rodině, co se týká krásy to má vzestupnou tendendci. V mládí by si o nás nikdo ani kolo neopřel, ale čím starší, tím lepší.

Lucie Konečná řekl(a)...

Soňo, ty seš nádherná!

Jana řekl(a)...

Nádherná! Fakt.

Anonymní řekl(a)...

Upřímně Soňo, já si myslím, že nátělník a kraťasy nesluší nikomu ani modelkám - to je úplně nejblbější model co znám. Nudný, nenápaditý, tuctový. Táákže Vás nemusí mrzet, že jste to nikdy nenosila. Hurá - to je dobře. A že to nosí tisíce žen a dívek neznamená, že jsou v tom sexy. Nejsou.
Vy jste prostě krásná baba co se našla, má svůj minimalistický styl co Vám fakt sluší a být někdy kapánek víc zahalená je mnohem lepší než koukat na potetovaný prsa,stehna,křečové žíly,špeky na pupku a celulitídu. Nevím proč Češky tohle tak rády vystavují.Za mě jim chybí soudnost.
Soni je na Vás vidět jak jste šťastná a spokojená a umíte a máte vkus. To je jasná věc:). Užívejte si to! :)
Zdraví Katka

Anonymní řekl(a)...

Strašně ti to sluší... Já myslím že my jsme tak vychovávají - moc se neradovat nechlubit se úspěchem když tě někdo pochválí tak se tomu podivit a shodit se. Já se to teď učím dělat jinak, ale je to dlouhá cesta... Eva z TLS

Veronika řekl(a)...

fotky jak z módního časopisu. Ukrutně jste se mi líbila už před lety v Bydlení je hra. A teď, co z vás trýská štěstí, vám to sluší ještě víc. Jste kus!

tualkraplak řekl(a)...

zamilovaná !

Kamila řekl(a)...

Jste bozska!!!

Anonymní řekl(a)...

Zdravím no můj názor je takový že je to psychický co se týká nějakého sebevědomý. Každá žena je svým způsobem krásná jen si to stačí uvědomit :) A pak jde všechno líp, ale na druhou stranu neodsuzují ani ženy co si zajdou na nějaké to zkrášlení na nějaky ten zákrok. Přece si každý může dělat co chce když už je dospělý. A myslí že je to pro něj správné já osobně už jsem na takovém malém zákroku byla tady před létem jsem si zašla na laserové odstranění chloupku abych to pak přes léto nemusela řešit.