neděle 1. října 2017

V Praze

Je vážně blaze. Zvlášť když bydlíte u kamarádky, která zařizuje hotely a i její byt tak trochu jako hotel vypadá. 

Obě si umíme každý den hezky užít. Ještě než k nám fenomén hygge dorazil, my už jsme ho praktikovaly.  Ovšem Eva u  zážitků ještě vydává zvuky. U dobrého jídla  říká nahlas : ,,mňáááám, mňam, mňam, mňam. U hezkých věcí vykřikuje, jak je to krásné tak, až se lidi otáčejí. Pohodlí je jí nadevše, tudíž je jí jedno , že chodí bosa po pařížské kavárně .

-----

Večer jsme si všichni zašli na výborné japonské nudle s masem.
 Ráno šel D. na celý den fotit a my se vydaly na nákupy. Vlastně jsem chtěla zajít jen do COS , protože stejně víc obchodů nezvládám. Spoustu věcí , ale nějak jsem si nebyla schopná vybrat. Navíc tolik lidí a plné kabinky. Trochu jako na tržnici.

O ulici dál jsme našly obchod , kde viselo pár věcí ( dohromady možná 30 ), ale za to se mi líbilo úplně všechno. Majitelka vybírá značky tak, že pokud si tam někdo koupí boty, vybere k tomu i košili , svetr  a bundu. Všechno k sobě ladí a není to jen tím, že převládá černá , ale všechno má i jednotný styl, i když je to seskládané od několika módních návrhářů. To bohužel ne každému malému obchodu je jasné . O tom, co jsem si koupila, příště.





ložnice u Evy



Snídaně u E. Mńááám.


Víno v Místě.  



Lépe bych to, Lucie , ani nenapsala. Kino i film úžasný.

V sobotu večer zpátky na Moravu, abychom ráno vyrazili na Sulovské skály. To byl krpál! O tom taky jindy.

2 komentáře:

Marcela - Nordic Passion řekl(a)...

Krasny vylet, Lucie je sikula:-). M.

Anonymní řekl(a)...

...a mě by zajímal ten obchod s řetězícími se produkty :). Představuju si sebe jako naší Křečkyni, když nám frnkne, jak pak se nechá vylákat na cestičku ze semínek. Mlask, mňam, ham. Boty, košile, brašna... To chci! Minimálně vidět!!!

Veronika