čtvrtek 10. srpna 2017

Existuje ještě někdo ...

...kdo dá v květnu zimní kabáty do čistírny a v srpnu si vzpomene, že je ještě nevyzvednul?

Zima tedy může začít nebo aspoň prudké ochlazení, protože cestou do čistírny jsem se po dlouhé době zastavila v sekáči a koupila si  pletené krémové zimní šaty s rolákem. Nutně je potřebuju ukázat světu. Jenže než se ochladí, tak to už zase nebudu opálená ( jako něco na tom je, fakt že si člověk připadá mnohem hezčí ), tím pádem už to nebude mít takový efekt.
....

Dneska píšu na blog jenom proto, že jsem si večer zkrátila čekání na D. spaním a teď nevím, co mám v jednu ráno dělat. Hodinu jsem krásně zabila na instagramu, protože tam je pořád na co koukat . Pokud budete mít někdy den blbec, vřele doporučuju instagram australské komičky Celeste Barber   . Paroduje fotky, které dávají ženy na instagram.
...

A je tu  další  den.
Na A. Babiše bylo zahájeno trestní stíhání.
Naprosto zřejmý dotační podvod nechával lidi chladné, snad jim ani nevadilo, že si vytvořil fiktivní malou firmu ( za majitele dosadil  své děti...sichr je sichr), aby dosáhl na dotace a pak po skončení dotačního období si majetek převedl do Agrofertu. I kdyby  na Čapím hnízdě byly denně charitativní koncerty, nic to nezmění na tom, že tohle přesně popírá úplně zcestnou myšlenku, že ten kdo má hodně peněz , nemá potřebu mít víc.

To, že skoupil média, aby nás mohl krmit jeho příběhy,  je legální, ale  pro mě za hranicí demokracie.

Být majitel firmy, která pobírá několika milionové dotace a zároveň být ministrem financí, mi rozum nebere.
To jakoby Jančura byl ministrem dopravy a rozhodoval, kolik tras přidělí RegioJetu.

Pokud někdo  A.Babišovi fandí, tak tomu sice nerozumím, ale respektuji. Není nic horšího, než přesvědčovat druhé do nekonečna o své pravdě.

...

Tak ještě něco na odlehčení.
Během toho, co mi odpoledne kadeřnice dělala vlasy, hořel v přízemí rozvaděč. Přijeli hasiči se vší parádou. Ale žádné plachty, vynášení na rukou...nuda. Jen jedna zákaznice nám to zpetřila, protože úplně zbledla a začala vyhodnocovat výskok z okna.

.......
Takhle to vypadá, že vůbec nepracuju. Ale omyl. Pořád někomu dělám výkresy na výrobu nábytku nebo hledám nábytek nebo točím keramiku nebo balím balíky nebo chodím na schůzky, ale kdo to má furt číst .




A zase neuklizeno. Styling je hrozná dřina , v mém případě úplně jiný svět, než ve kterém žiju.






16 komentářů:

tualkraplak řekl(a)...

bezvadný , vše :D ......a ty parodie jsou opravdu vtipné :D, je bezva, když si někdo umí udělat srandu ze sebe ...šaty Vám sluší, mně přišel před pár dny kabát přes Vinted-bazar, zkoušela jsem si ho, když venku bylo 33 stupňů a vyšla v něm k autu, pač jsem tam nechala mobil a pokud mne někdo zahlédl, musel si myslet, že mám úpal :D ......tolik se těším a potřebuji podzim ! vrstvy .....ach
Babiš je největší zloděj, který je . veřejně .

Soňa Malinová řekl(a)...

No toto! Takové hezké čteni u Tualkraplak, a já o něm nevím.S tím kabátem taky dobré:))

Dag. řekl(a)...

Je a stejně ho lidi milujou:To prostě hlava nebere.

Jana Burianová řekl(a)...

Díky, že jste vyjádřila i můj názor:) Btw - závidím všem ženám, co můžou nosit tak krásný dlouhý "štíhlý" roláky - skvělej kup:)))

Unknown řekl(a)...

moc sluší a s babišem moc pravda (což je strašný)

Soňa Malinová řekl(a)...

Strašný je volební průzkum.

Anonymní řekl(a)...

Je to fakt strašný, a lidi jsou jak ovce...nechápu to... A to Vaše jakože "neuklizeno" je snad u všech normálních lidí normální :-)

Anonymní řekl(a)...

Mám to s Babišem stejně, děkuji za Váš názor. Eva

Anonymní řekl(a)...

Babiš-souhlas, šaty Vám závidím :o))) ...Martina

Majka řekl(a)...

Dnes se mi na fbc objevil příspěvek Babiše (ne, opravdu jo nemám v přátelích, ještě to tak), ve kterém se vyjadřuje k poslední kauze. Ovšem číst ty komentáře....to jsem měla zkažené ráno. Ovce, ovce, ovce.

Soňa Malinová řekl(a)...

Nevím jestli ovce, spíš lidi nemají zájem dohledávat informace. Například těch 52 milionů, které svými čachry machry ušetřil na daních , měl podle jeho slibů rozdat neziskovkám.A pak se člověk dočte, že skoro polovinu převedl na svoji nadaci Agrofertu. Tato nadace pak sponzoruje Kryštof kempy a na nich se pak nechá fotit. Takže nakonec za peníze , které měl odevzdat státu, si platí skvělou kampaň.Možná je to ale i chyba politiků, že neumí srozumitelně občanům vysvětlit, o co tady jde. Nebo spíš lidé nevěří jiným politiků a vidí v tom zas ty jejch zájmy( což samozřejmě mají) .

Anonymní řekl(a)...

...ten rolák je boží a Vám taak sluší.Už se těším taky na ty vrstvy a potom zase na teplo...vždycky jsem šíleně záviděla lidem co se narodily u moře,ale já si k němu radši zajedu,protože to naše střídání ročních období je kvůli těm krásným kabátům a svetrům neeej...Jitka

Soňa Malinová řekl(a)...

Jitko, máte úplnou pravdu.Protože moje nejoblíbenější oblečení jsou džiny a mikina a to se moc v tom vedru nedá.

Anonymní řekl(a)...

Tak ty šaty jsou kráásnéé,Vy Soňo v nich taky. Já to říkám porád, že v sekáčích se dají koupit super kousky. Takové,podobné šaty mám taky,ale pletla je moje mamka ze svetru po mém muži...(je veliký :)-ten muž) a jsou hnědozelené a je v nich v zimě bezva.
Co se týče Babiše - je mi ten člověk úplně šumák neb mi z něho bylo divno už když se cpal do politiky. Jen se obávám,že touhle zemí točí úplně jiní hošci a Babiš jim měl pouze prosadit jejich zájmy. A všechno je jinak a my jak ty ovce chodíme odevzdávat volební lístky i když je vše už dopředu domluvené. A proto volit nepůjdu. Je to totiž jedno.Nic se nezmění. A můžete mě tady klidně ukamenovat za můj názor.
Hezký večer všem.
Katka

Unknown řekl(a)...

Musím se přidat k ostatním a nezbývá mi než souhlasit a říct, že Babiš je opravdu zloděj. Slováci se ho rádi zbavili a tady jsou z něj lidi stále paf :-( Skoupil co se dalo a teď nám tu chce vládnout....

jinak šaty nádhera, jj sekáče, kdysi jsem tam hodně chodila....

pěkný den

P.S. Taky už se těším až si na sebe vezmu víc než jednu vrstvu :-) doma už mám z výprodeje novou zimní bundu :-)

Anonymní řekl(a)...

Šaty vypadají úžasně - mně vždycky připadá, že všechno oblečení vypadá nejlíp naboso, maximálně se sandálama. Boty a ponožky všechno kazí, ale to bude asi tím, že mám krátký nohy :))
Babiš je zloděj - za loňský rok Agrofert dostal víc dotací než kolik zaplatil na daních. Zkupuje bývalá JZD, bere dotace na znovuoživení nebo co, a do té doby skomírající zemědělce nechá vyhnít úplně - poté, co tyto firmičky vysaje. Tolik ke zkušenosti s Babišem u nás na venkově.
Naštěstí mi připadá, že volit ještě koho je. Tak uvidíme, jak to dopadne. Buď bouchneme šampus nebo se necháme mořovodem někam odpláchnout :)
Zdraví,
Lucie