čtvrtek 24. srpna 2017

Trochu na krev...

...ale šlo to.



Včera plán  - focení pro časopis.

Lucii začalo zvracet dítě, já od rána na brufenech, D. unavený z práce a počasí úplně o ničem. Všem by se ulevilo, kdybychom to vzdali.

Nakonec  dobrý, i když by se hodil na focení  ještě jeden den navíc. Pořád přemýšlím, proč si mě najímají lidé, jako je Lucie, když si umí zařídit tak hezkou ložnici.




Dvě fotky iphonem ( jak to mému povlečení v ložnici sluší) , zbytek v Nových proměnách bydlení. Pokud Vás zajímá zákulisí natáčení, tak od září do ledna toho bude v časapisu opravdu hodně.




7 komentářů:

Anonymní řekl(a)...

Paní Sojková:-),

prý něco potřebujete...
Je to ono?

https://www.kliky-doplnky.cz/cs/posuvne-systemy/2618-posuvny-system-barn-door-pro-latkove-dvere.html?gclid=EAIaIQobChMI29nWpYDv1QIV8BXTCh00QwviEAYYASABEgLDHfD_BwE

pav

Soňa Malinová řekl(a)...

Jéé díky:)

Anonymní řekl(a)...

...je to u LucieLiving?
Tiež som si vygooglila kovanie na posúvne dvere sk. a včera mi prišli v mojej obľúbenej hrdzavej úprave, trochu sme si priplatili:-)
Ľanové povlečení som si stihla kúpiť v Ikea v akcii pred rokmi, keď na jednu posteľ stálo cca 13 eur.

Soňa Malinová řekl(a)...

Ne, to není ta Lucie:)

Anonymní řekl(a)...

Ohledně posuvných dveří z vlastní zkušenosti doporučuji firmu https://www.stavebni-pouzdro.cz/ - máme od nich troje a maximální spokojenost jak s přístupem, tak i prací.
Milena

Unknown řekl(a)...

huarache shoes
yeezy boost 350 v2
yeezy boost
pg 1
yeezy wave runner 700
goyard handbags
fila online shop
nike air force
nike flyknit trainer
jordan 6

Anonymní řekl(a)...

Наращивайте лучшие гиперссылки на ваш интернет ресурс и поднимите популярность сайта, ИКС. Разбавьте текущую ссылочную массу, усиливайте обратные ссылки с бирж ссылок, фигура ссылок, tier 1, tier 2, tier 3. Пожизненные ссылки с не спамных сайтов на ваш интернет ресурс, экономичнее чем на биржах и аналогов на интернет рынке беклинков. https://seobomba.ru/