čtvrtek 12. ledna 2017

Film Domácí péče

....je tak reálný, až je z toho člověku hrozně smutno. Mají ho teď taky na ivysílání.

Po týdnu jsou kluci doma. Staví na zahradě s kamarády  snowskate rampu nebo co to je . Normální lidi jezdi , když je sníh, na snowboardu, ale jim se zdá, že skate  je větší zábava.

Spím, koukám na filmy, píšu si s produkční televize ( už se ty termíny valí) a doufám, že všichni moji klienti vydrží, než se dám dokupy a začnu znovu navrhovat.








12 komentářů:

Anonymní řekl(a)...

Je aj na youtube, prekvapí to, aj Polednice tam bola, úplne nový film...
Zaujali oba a dosť!
Domáci péče...získali si ma momenty návštev po domoch, kde žiadna ľudská bieda nebola Alene cudzia...
,,Dogabali,, ju teda riadne tým oblečením, topánkami, účesom a zariadením v dome...zažila som to(neskutočná odcudzenosť v obliekaní, v zariaďovaní), pamätám sa, že s týmito kreslami sa ani nedalo pohnúť( a veci, ktoré sú dnes retro a mne je z nich úzko)...šaty snáď vyhrabali z nejakého kontajnera...
Momenty s žabami, srnkami....mne to stačilo na vnútorne ,,vypointovanie,, a za náznak som vďačná (aspoň sa nemoralizuje) ...
Zuza Krónerová skvelá:-)
Aj neha v jej hraní, aj u Táni V.
S nehou sa pracovalo vo filme (alebo som už stará):-))

Soňa Malinová řekl(a)...

Krásně jste to popsala.

Anonymní řekl(a)...

:-))

Anonymní řekl(a)...

....prej s produkční z televize....s MARTIČKOU snad! :) :) :)
brzy se uzdrav, potřebujeme Tě!
pac a pusu
Marta

Soňa Malinová řekl(a)...

Jsem chtěla napsat , Martičko:)
Není možné, že už je to čtyři roky od posledního dílu.

Anonymní řekl(a)...

Film jsem viděla v kině(byla jsem donucena na něj jít s kamarádkou) a nechtěla jsem jít a vidět ho. Jsem zdr.sestra, tuto práci jsem dělala a vpodstatě je to tak, jak film líčí. Rozhodně bych ho nenazývala komedií a přišlo divné,že tam sestra chodí pěšky a busem. To se mi moc nezdá, ledaže by dělala sama za sebe. Já pracovala pod Home Carem a jezdily jsme autem.
Ale to je celkem fuk, pro mě to bylo silně depresivní a vidět ho už nechci.Smutného jsem zažila i viděla mnoho až dost a tak hledám hlavně to positivní.
všem pěkný den
Katka z Km

Kamila řekl(a)...

On ten film ze života opravdu je....Režisér psal o své mamince. Všechny hlášky jsou reálné, dům je opravdu rodičů a vybavení je stejné doposud. I oblečení je od režisérovy maminky. Pocházím z Napajedel a paní Horákovou si pamatuji, jak chodila s těma velkýma taškama. Film je tak reálný, že můj muž, se na něj odmítl dívat...Oni chlapi mají radši ty pohádky...

Anonymní řekl(a)...

Chcem zdôrazniť len, že sa o nich starala veľmi dôstojne....o ňu tak ale postarané nebolo, i keď bolo ukázané, že by to mohlo byť zavinené nadmierou jej starostlivosti a vlastne aj odcudzenosťou samej sebe, naznačené tým oblečením a zariadením...
Neroznežnila som sa ako naivný človek.
Bieda mi nie je cudzia, ani táto služba, týka sa ale duševnej biedy a choroby.
Starám sa bezprestania o duše zranené, zneužité, psychicky choré, autistické...takže biedy dosť, ale aj krutosti v postoji ľudí k nim....akceptácia, dôstojnosť, neha...neha je pre mňa najviac.
Alena Vyskočilová:-)

Kotaska řekl(a)...

Pro mě asi nejsilnější film za velmi dlouhou dobu, za komedii bych ho rozhodně neoznačila, v některých chvílích reálie skoro k neuvěření, ale jak píše Kamila, věřím, že ty nejmíň uvěřitelné detaily byly zároveň opsané ze života. A. Mihulová dle mého famozní, i B.Polívka, taková ta chlapská bezmocnost, bezradnost... a spousta dalších silných momentů... Po poslední návštěvě kina (zároveň první po spoustě let doma s dětmi, vítězný film z letošních Varů), kdy jsem odcházela s tím, že jsem asi citově okoralá, protože nic...Domácí péče mě dostala.
A moc ráda bych viděla Patersona, o kterém jste Soňo tak poutavě psala minule

Soňa Malinová řekl(a)...

Děkuji , Kamilo, za dovysvětlení. Filmy a knihy ze života jsou nejlepší, i když jsou těžké ke koukání.

Unknown řekl(a)...

oakley sunglasses
louis vuitton outlet stores
coach outlet online
michael kors outlet
borse gucci
oakley sunglasses wholesale
rolex watches
oakley sunglasses wholesale
borse louis vuitton
nike free running
20170216lck

John řekl(a)...

nike outlet
pandora bracelet
moncler jackets
longchamp bag
fitflops
birkenstock outlet
cheap jordan shoes
mulberry bags
ralph lauren outlet online
chaussures louboutin
2017227huazhen