sobota 2. dubna 2016

Tolik výstav. Nevím, na kterou dřív.

 V úterý jsem byla v  na Dusilce. Vážně moc moc skvělé. Díky Silvi, žes mě přibrala.
Ve středu schůzka s týmem Meat design v DOCKU.  Opět jsem se do toho uvrtala. Máme třikrát více času, tak snad to dopadne dobře.
 V Docku je hezky  ( teplé jídlo + 2 x malé  pivo vše za 150,-) , milá obsluha, výhled ke břehu řeky ...játuMoravumiluju.( díky, Ani, za azyl)
Čtvrtek v galerii do šesti. Po dlouhé době i s Alicí. Řekly jsme si všechny drby.
Nevím, jestli pořád psát, že každý den s Borkem příprava do školy, ale když to nenapíšu, tak vypadám, že se smýkám jen po barech.
Ve čtvrtek drcení na tři písemky. Nakonec jsme ještě vstali v pátek o hodinu dřív a doladili mezery.
Už mě úplně přešly otázky, proč zrovna já se musím s Borkem tolik učit.
V angličtině jsem si  ujasnila tvoření otázek a v matematice se doučila výbornou pomůcku na převod jednotek v m2.

V sobotu instalace nové výstavy. Většinou dělám jen drobné úkoly jako tmelení děr, úklid ...hlavní práci odedřou kluci. Ale i tak mám pocit, že kolem galerie pořád kmitám.
Plakát nám vyrobil tentokrát Michal Vojtek. Tiskovku tradičně dělá Ela. Má na to mozek. Její věty mají hlavu a patu a ještě znějí fundovaně.




Výstava je součástí mezinárodního festivalu Archikultura. Pátého zahájení, osmého u nás vernisáž a dvanáctého vernisáž s  Davidem  Vávrou...tam nesmím chybět.




( Dock)

Pracovně jde všechno tak akorát. Tři klienti dělají rekonstrukci bytu. Jsem hrozně zvědavá, jak to dopadne. Oni asi taky:)




5 komentářů:

Marcela - Nordic Passion řekl(a)...

Moc pekne shrnuti. Kavarna/restaurace vypada uzasne. No a plakat Barma je fotomontaz, ne? Pro me prirozene neslucitelna kombinace mista a "akteru", mozna proto me to tak zaujalo, nadhera. Hezky den. M.

Soňa Malinová řekl(a)...

Jj.Tahle fotka vyhrála několik ocenění.
Plakát si pak zarámuju.

Anonymní řekl(a)...

Milá Soňo,i já mám dva - myslím, že inteligentní synky - a přesto se s nimi musím denně učit. Leze mi to na palici, ale když to neudělám, tak se se"zlou potážeme"...nechápu to. Se mnou se vlastně nikdo neučil(až na matematiku :(:()a vystudovala jsem.Něco je ve školství nebo někde špatně.

p.s. ale jste skvělá a úžasná a fandím Vám a soucítím s Vámi :):).

Katka S.

Andrea Tachezy řekl(a)...

Soňo, doufám že do docu se mnou počítáš :-)

Soňa Malinová řekl(a)...

And, všechno spolu vymeteme:)