pondělí 23. listopadu 2015

Dozvuky Meat design

 Pavlína  a Petr na Bolt tower


Tisíc věcí, nevím od čeho začít. Původně jsme měly s Alicí pomáhat jen s rozkreslováním prostoru, ale pak jsem na poslední chvíli domluvila pár vystavujících. Andrea Tachezy dorazila aspoň na sobotu.  Petr Hůza a Zahrada na niti poslali balíky věcí. (Soudě podle prodeje , asi se to lidem líbilo.)
Nové proměny bydlení to pojali  i jako výlet a poznávání místních restauraci. Pavlína má v sobě tolik náboje, jako by jí bylo dvacet a začínala poprvé podnikat. Petr se svou ženou nesmírně milí lidé. Jsem fanynka vydavatelství až za hrob. Povídali si  s každým, kdo přišel ke stánku. Lidi z nich úplně odvaření.
SOFFA kývly taky téměř hned. Odjížděly s prázdnými bednami a nadšené.
.....
Dozvuk: Všechny peníze utržené za aerária  a brože jsou pryč. Jsem hrozné pako. Nechala jsem je v krabičce za paravany. 
....
Během balení se rozbila lampa od Brokis. Naštěstí celý Meat byl pojištěný a lampa se zaplatí.
...
Když pominu tyhle nemilé záležitosti a oprostím  se od pocitu viny, že jsem mohla pro Karolínu sehnat víc vystavovatelů, mám radost ze setkání. Ten samý pocit měli i návštěvníci. Byli vedle z toho, že si s nimi někdo povídal a naopak. Vystavovatelé byli překvapení z toho , jak se lidi zastavují a vyptávají.

......

Alice dva dny v kuse se mnou navážela a instalovala . Dnes jsme všechno zase odvezly domů. Netušila jsem kolik svalů mám na těle.Všechno mě bolí .
....
Pondělí. Schůzka s novými klienty. Fit centrum v Ostravě ...to tu ještě nebylo. Hned nám odsouhlasili vizi - Přijďte si zacvičit do lesa.
Zítra workshop pro děti v galerii.
Dinosauři z hlíny ....vrrrrrauuu.


dobrou noc




10 komentářů:

Anonymní řekl(a)...

Byla jsem jen v pátek...a ještě teď se tetelím radostí, koho jsem díky Vám a dalším nadšencům mohla v Ostravě vidět. ( Ještě doma jsem dceři ukazovala, že ta paní, co si s námi povídala, je v každém mém časopise skoro na první stránce. A naše aerárium už visí.) Doufám, že negativa a bolest svalů vyšumí, a zůstane jen radost, stejná, jako jsme měli my.
Katka W.

Anonymní řekl(a)...

Soňo milá,
díky Vašemu blogu jsme s kamarádkou a dcerou prožily krásnou sobotu. Věci, které známe pouze z časopisů viděly naživo. A co bylo ještě víc - vidět a hlavně mluvit s těmi, kteří za tím stojí. Přemýšlela jsem nad slovem, které by výstavu vystihlo... MILÉ to bylo. A dozvuk stále zůstává...
Pavlína BLAHOtová byla neuvěřitelná a byla jsem z ní odvařená taky:-).
A negativum? No, nestačily jsme pozdravit Soňu Malinovou. Byla pořád v chumlu svých příznivců. Tak třeba jindy (na výstavě kouzelníka ze Sovince?).
Mrzí mně, že na konci je ta černá tečka.
Přeji hodně síly.
Pav

Soňa Malinová řekl(a)...

Tak to jste mi udělala, Katko, ohromnou radost, protože spokojený návštěvník je největší odměna.

Soňa Malinová řekl(a)...

Pav, těším se naviděnou!

Olive řekl(a)...

My jsme s kamarádkou byly také spokojené. Já osobně trochu zklamaná ze dvou vystavovatelů, čekala jsem více, takže to je můj problém. :-) To nemá s organizátory nic společného. Ale zase mě velmi překvapili jiní vystavovatelé, měli jsme možnost si popovídat i s Karolínou a nejen s ní. Vy jste byla zrovna stále v obležení, což je dobře :-). Byla tam velmi příjemná atmosféra, krásné prostředí a byl to první ročník, na tom se člověk vždy učí. Přijížděla jsem bez energie a odjížděla s ní. :-) To, že se rozbije lampa, to je blbé, ale řeknu, stane se. To, že se ztratí peníze, to mě mrzí, myslela jsem si, že tam byli jen fajn lidé. Tak snad aspoň spokojenost návštěvníků Vám, Soni, tu pachuť z této nepříjemnosti, trochu napraví. Pěkný den.

Andrea Tachezy řekl(a)...

Ahoj Soni, to mne moc mrzí ta negativa. Je škoda, když taková fajn akce skončí negativním zážitkem. Tak doufám, že to špatné rychle vytěsníš a zůstanou jen ty pěkné vzpomínky. Jsem moc ráda, žes mne pozvala a doufám ale, že se uvidíme dřív než za rok!

Anonymní řekl(a)...

A vidím podľa mojich obľúbencov na prvom obrázku, že sivá je dobrá :-)
A určite aj z akcie zvýši len to dobré !

Zdeněk D řekl(a)...

Fajn akce. Moje Marki tam byla a dovezla fotky a hezkou reportáž na http://tamarki.cz/prvni-rocnik-meat-design-v-ostrave-me-nezklamal/

Jana řekl(a)...

Soňo, aspoň jsme měly možnost se potkat... a krásné to bylo...a Pavlína Blahotová mě taky nadchla :-)

Soňa Malinová řekl(a)...

Jani, scuk za paravany nejlepší:)