pátek 28. listopadu 2014

Master and Master

Neznám žádný jiný blog českého designéra, který by dával tipy  kde nakupovat nebo jak zařizovat. Pokud o někom víte, sem s ním, protože  největší dřina je najít cenově únosný a krásný nábytek.
Dnes MASTER and MASTER a jejich kovové ponože, regály a překližkový stůl.

Tento týden  dotahujeme dva interiéry (mezonet a dětský pokoj s lesem) a začínáme s dětským pokojem v OV ( 2,8m vysoké stropy juch....Michale, konečně na Vás došla řada ...díky za trpělivost) a design celého bytu taky v OV.
Těším, těším.
.....
Open space se zařizuje neuvěřitelně rychle. V pondělí jsme objednali stovky metrů plsti.
Někdy si říkám, že rozdíl mezi profesionálním designérem a amatérkým designérem je v tom, že ten první objedná hotové výrobky  a ten druhý shání švadleny a z domu se mu stane výrobní dílna.
Materiály na protihlukové panely dotahujeme k dokonalosti. Nakonec přece jen konstrukce z truhlářské překližky. I když nebude vidět, nemohla jsem skousnout MDF.
Všechny materiály na výplň bavlna.
Asi ještě chvíli zůstanu amatérem.






6 komentářů:

Anonymní řekl(a)...

Indoch:
Řekl bych, že se nejedná o amatérismus, ale o designový kumšt, vlastní invence vtištěná do prostoru z něj učiní naprosto originální prostředí. Nejedná se o pouhé seskládání hotových puzzlí do obrazu představ designéra. Sama je maluješ, takže vzniká originál. Rozdíl je samozeřejmně v ceně práce tvořitele, tak doufám, že si to necháš také ZAPLATIT.

katarína řekl(a)...

blog s tipmi kde nakupovat a zariadovat nepoznam. ja sa chodim inspirovat k vam. pridam ale aspon jeden tip zo slovenska http://www.designoza.sk/

Soňa Malinová řekl(a)...

Katarína...bezva tip! Je tam i moje oblíbené křeslo Peem.

Michaela řekl(a)...

Ahoj,

můžu mít dotaz? Proč ne MDF?

Vďaka

QQQQQQQQQ řekl(a)...

fila
birkin bag
kobe basketball shoes
off white shoes
yeezy
gucci belt
john wall shoes
timberland boots
yeezy boost 500
caterpillar boots

Anonymní řekl(a)...

Wau moc pěkné