středa 26. listopadu 2014

Jako houby po dešti...

...vnikají na Moravě zajímavé projekty.
Mezi ně patří i HUB 
Před 14 dny u nás zakladatel Petr  a jeho žena Kristýna.
( u nás se děje tolik věcí, že nestíhám vůbec nic , ani psát blog, to jste si všimli, ale ještě 14 dní a už budu zase funkční...snad)
S  Kristýnou jsem se seznámila před dvěmi lety na Pecha Kucha Night Ostrava.

Jsem z ní byla lehce vedle, protože na rozdíl ode mne, je seznamovací typ, takže mě hned po akci zavlekla za jedním prezentujícím, že se půjdeme seznamovat.( to nesnášíííím) Tak jsme se seznamovali asi do jedné ráno. Ta oběť tehdy byla Petr Skákala z NOMÁDU.

Kristýna stihla během dvou let bydlet se svým mužem v několika zemích, porodit dítě a vrátit se zase zpět do Prahy. 
A právě dnes je slavnostní otevření HUBu  v Ostravě.


Po 6 měsících rekonstrukce, tunách odklizeného písku, několika zbouraných zdí, stovkách nastěhovaného nábytku a tisíci hodinách práce hlásíme, že máme hotovo!

Přijďte s námi oslavit oficiální otevření Impact Hub Ostrava, rádi si s vámi přiťukneme skleničkou sektu nebo dáme jedno velké #highfive. Bude se tančit, mluvit, networkovat, veselit, jíst a pít.

A protože je slavit opravdu co, rozhodli jsme se, že do to toho práskneme hned dvakrát. Otevírací party se koná ve středu 26. 11. a také v pátek 28. 11. (https://www.facebook.com/events/430136920467607), pokaždé s trochu jiným, byť na první pohled stejným programem.

Program:
17:30 Vítání, rozlévání welcome drinků

17:45 Ochutnávka z kurzů Naučmese.cz
>> Adam Marčan - Jak připravit kurz na Naučmese.cz
Přemýšlíte nad tím, že byste vzali své znalosti do hrsti, zformovali je a podělili se o ně s dalšími lidmi? Adamův kurz je dle nás tím ideálním startem: http://www.naucmese.cz/kurz/jak-pripravit-kurz-na-naucmese-cz

18:30 Workshop Improvizace (www.odvaz.eu)
>> Bude to odvaz s Odvaz - Divadlo Improvizace!
Improvizační cvičení a hry vás zaručeně dostanou do pohody a dobré nálady. Poctivá dávka legrace zaručena!

19:45 Přestřižení pupeční šnůry

20:00 - Živá hudba - lidová muzika aneb možná přijde i cimbálista

21:00 - ??? DJ Lion Bordra

A navíc!
>> Networkingové hry o báječné ceny od sympatizantů Hubu (www.prenosydokin.czwww.flinder.czwww.staraarena.cz,www.davidlorincz.czwww.naucmese.czhttp://www.pilatesostrava.cz/ a dalších)
>> Turnaj ve fotbálku s Futurelytics
>> Relax zóna - přijďte si užít nezapomenutelnou masáž od slabozrakých a nevidomých masérů, kteří mají k této práci ojedinělé nadání a dispozice (www.novinda.cz)
>> Foto-koutek

Pokud nás chcete potěšit kolaudačním darem, největší radost nám udělá pokojová květina v bílém květináči, která poté bude zdobit Hub, nebo zajímavá knížka (klidně z druhé ruky), která se bude vyjímat v naší knihovně.

Děkujeme a těšíme se velice!
Dejte vědět, jestli za námi dorazíte!
Zdraví
Hub tým!

1 komentář:

Anonymní řekl(a)...

Zdravím, teď jsem koukala na google a musím říct že prostory vypadají opravdu skvěle. A co se týkalo ty otevíracím to muselo být taky super. No a s těma masazema, to nebyla asi taková masáž že? Jinak mám ráda takové alternativní prostory kde se člověk může rozvijet.