pondělí 17. listopadu 2014

Kniha na světě


 Ve zkratce. Josef Janeček (já mu říkám Janek) objevil přes blog moji kamarádku Natálii. V té době zrovna hledal ilustrace pro soubor dopisů. Dát dohromady dopisy teenagerů, které jsou adresovány pacientům jejich věku, se mi zdá geniální nápad. Stejně jako název knihy.
Líbí se mi, že všechno se to motá kolem teenargerů. Natálie malovala obrazy, když jí bylo 16. Náš David( model) na titulní straně má 14 let.



Kniha je neprodejná. Bude se rozdávat v Motole.
Vydala firma Josefa Janečka Walker reklama za přispění anonymních dárců.







Natálie



9 komentářů:

Tomáš řekl(a)...

...až mě zamrazilo...
Nápad skvělý!
T.

ByLucky řekl(a)...

To zazvonilo! U nás doma se říká "zazvonilo", když se stane malej zázrak, poklička sedne na hrnec, zahřmí, zem se otřese a něco se prostě povede:-)....

Lucie Konečná řekl(a)...

Dojalo mě to. Všechno.

syroovka řekl(a)...

Skvělý! Taky mrazí...

Zuzana řekl(a)...

Super projekt! Fakt vydařený. Moc bych dětem přála, aby jich bylo co nejméně, kdo tuto knihu budou potřebovat, ale aby povzbudila ty, kdo si prostě tímhle projít musí.

Soňa Malinová řekl(a)...

,,zazvonilo" se mi moc líbí!

Unknown řekl(a)...

Soni, no to je nádhera, motýli v břiše se mi nad tím setkáním a dílem zatřepetali.....opravdu zázrak, i taková hrdost národní se mi vlila do očí, že dobro zvítězilo , šikovnost našinců se rozjasnila na světle Božím.....

ByLucky řekl(a)...

Líbí? Tak to by se Vám taky mohlo líbit naše "na pod deku", které teď tak často používáme(nejen kvůli dění na Hradě). Když je trapno, že chceme zalézt!!!
PS: Jsem tu poměrně nová, prozatím jsem tu šmírovala jen za záclonou, ale když už jsme se daly do řeči - je mi to trochu trapné(né na pod deku:-)) a tak... těší mě....já jsem Lucky, Lucka, Lucka Závorková.
http://www.luckyblok.blogspot.cz/
PS2: Je tu hezky.

Zuzana řekl(a)...

Skvelej napad s tema dopisama. Nic mi neni a stejne mi to prislo uzasne terapeuticke. Takove deti a tak dospele!