úterý 2. července 2013

Svrbí mě černá ruka

Nejsem asi sama, koho začne svrbět černá ruka, jen co dítě odjede na tábor. Během víkendu jsem stihla vyhodit a vytřídit poměrně dost věcí.
Jak já bych něco natírala ! Ale zatím se tak cítím jen na listování časopisem. Štěstí, že dnes dorazilo Marianne bydlení. Ležet v posteli není tentokrát vůbec žádná zábava .

Designérka Jana Murínová udělala v MB krásnou proměnu balkónu. Skvělá výmalba. Kvůli tomu stojí za kup.




Borek se s námi občas nudí. Máme ho s mužem na střídavou péči, aby aspoň na chvíli jeden  z nás mohl pracovat. Přesto mám  pocit, že to Borkovi takhle vyhovuje. Na tábor ho nikdo nedostane. To prý radši bude pomáhat na zahradě.

David odjel na tábor s radostí. Mají krásné počasí, tak snad je všechno ok.( neni tam elektřina , pro vodu se chodi s kanystry, minule zhubnoul 3 kg).
Kupodivu z toho byl loni úplně nadšený.
.…
Je ráno a černá ruka ožívá.

4 komentáře:

Barbora Grünwaldová řekl(a)...

Taky jsem se hned vrhla na třídění a úklid dětského pokoje, jen co dětičky odjely. A dokonce jsem i natírala (ale psst, to by mě doktor přetrhl asi). Dejte černé ruce volnost :-) Krásný den!

Soňa Malinová řekl(a)...

chi chi

Simsalabim řekl(a)...

:)))) asi je neco ve vzduchu. mladeznik byl na vikend s tatou u babicky a maminka si nachystala brusku, stare fosny, stetce a hrebiky a uz to jelo. nasledovalo lehke protrideni hracek a nova skrinka na hracky ala ikea hacker je na svete. asi udelam i post na blogisek pos to letech. ma cerna tvurci ruka se vyradila, ten pocit, ze jsem to SAMA dokazala byl k nezaplaceni. no a petr karsulin nam fotil jednu fotku kdysi na reklamni vizual, rada jsem naoukla na jeho novou lodzii a krome vymalby me nadchlo brckove "svitidlo" :)

Soňa Malinová řekl(a)...

Jéé, já chci vidět!!!Vlož, prosím, na blog.