čtvrtek 18. dubna 2013

Přípravy na svatbu


Pozítří se kamarádka vdává. Vymyslela to skvěle. Pronajala chalupu na horách pro 50 lidí. Cimbálovka. Jídlo na papírovém nádobí. Pivo a grilování. Komu se to nelíbí, ať nechodí. Nazdar.
Jdu za svědka a zároveň mám za úkol trochu zahradu nízkorozpočtově přizdobit. Nevěsta si vybrala kombinaci žluto/zelenou ( z té mě v interiérech omývá), ale co bych pro kamarádku neudělala.
Zítra přizdobit zavařovačky na svíčky a přejezd na místo činu, aby do rána bylo všechno krásné.
.......................
Včera jsem stála v galantérii a musela se nahlas zasmát. Vzpomněla jsem si, že jsem si naposledy koupila silonky před 10 lety. Muži jsou z Marsu, ženy z Venuše a já jsem úplně z jiné planety.
Soňa - 360 dní v roce v džínách + 5 dní sukně nebo šaty.
Když už jsem byla v tom nakupování, koupila jsem si konečně boty, na kterých se při pátém kroku nezabiju.( slečna na obalu, co má ve photoshopu protažené nohy, evidentně s podpadky problémy nemá )
Dnes jsem ještě utratila ve spodním prádle.Vdáva se Ája nebo já?



7 komentářů:

Anonymní řekl(a)...

Jeeee,tak ja nejsem divna,kdyz nesnasim zluto-zelenou komb.:-) Pro sve okoli jsem exot,kdyz mam rada sedou, kremovou,bilou,vsechny smetanove.Sono,hlavne krasne pocasi,dobrou naladu a hodne srandy na svatbe.Ty cerne boty jsou super.Pa.Valerie

M.A.R.K.I řekl(a)...

Soni, krásně si tu svatbu pozítří užij a hezky jim to odsvěč ... ať jim to vydrží napořád !!!!! Marki

Soňa Malinová řekl(a)...

Hmmm. To počasí moc nevypadá slibně.

Sati řekl(a)...

To počasí je na houby, vypadá to na déšť, dokonce se i ochladilo. Ad silonky - ty jsme neměla už hoodně dlouho, několik let to bude určitě, o sukni ani nemluvím, tu ani nemám. Jsem ráda, že nejsem sama takový exot :-)

Barbora Grünwaldová řekl(a)...

Tak ať se svatba vydaří!

Anonymní řekl(a)...

Soňo,jsem exot taky.Sukni nosím jen ke gynekoložce a silonky mám,ale sukni k nim už ne.Hezké svědčení aužijte si to .ZuzkaD

Jolana řekl(a)...

Ty botičky jsou přesně podle mého gusta! Super! Sukně nosím ráda, ale jedině když to jde bez silonek ;-)