středa 9. května 2012

Plakáty na téma ekologie


Včerejší výlet do Polska byla zasloužená odměna po několika dnech péče o děti a jejich kamarády .
Nejsem si jistá, jestli rodiče Davidových kamarádů své děti ještě k nám pustí, protože oslava narozenin se protáhla do tří do rána .Hlavní program večera bylo promítání filmů na dataprojektor, konzumace všech nezdravých jídel na obrovském letišti, které si vytvořili z matrací v mé  pracovně. Druhý den jsem završila zdravou výživu tím, že jsem všechny vzala na oběd na pizzu do Globusu. Ať žije konzum!!!
(Trochu doufám, že jsem aspoň u dětí sesbírala nějaké body.)


 Výstava na zámku v polském Těšíně byla na téma ekologie. Pokud bydlíte někde v okolí, určitě se zajděte podívat, na fotografiích není zdaleka všechno. Jsem zatížená na struktury - žlutý bagr shrnující zemi u mne vede.(toaleťák je taky dobrý,že?:-)








8 komentářů:

disonance řekl(a)...

U mě jednoznačně vyhrává toaleťák!

Peťka řekl(a)...

Me se zase nejvíc líbí žraločí banán. Jsem zatížená na Warhola

zd řekl(a)...

První dva plakáty jsou skvělý, jen mně trochu zkazily náladu. Zrovna minulý týden jsem "vymyslel" plakát pro jedno divadlo s origami havranem, jen barva je černočerná.

Soňa Malinová řekl(a)...

Nic si z toho nedělejte a klidně se pyšněte svým návrhem.Protože je prokázané, že v jednom okamžiku mívaj lidi stejné nápady na různých koncích kontinentů a pár s tím vyleze na světlo.

Renata Caryfukova řekl(a)...

Na takovém mejdanu by se mi taky líbilo a strašně bych záviděla takovou "suprovní" mamku. Doma bych určitě o ničem ani necekla, aby mě pustili zase. Výstava by se mi určitě moc líbila, samotné téma mě hodně oslovuje, ale je to pro mě z ruky, tak děkuji za zprostředkování. Já jsem zatížená taky na bagry /a jeřáby a UNC a JCB - nojo matka dvou malých kluků/.

Soňa Malinová řekl(a)...

Co to jsou za zkratky?UNC a JCB

Renata Caryfukova řekl(a)...

UNCéčko je takový ten prťavý bagírek a JCB je značka pracovních strojů u nás ji používáme pro takový ten traktor, co vepředu velkou lžíci a vzadu takovou tu bagrovou. Jiní kluci umí vyjmenovat podle loga osobní auta, u nás ale frčí pouze stavba a práce. :D

Unknown řekl(a)...

canada goose
christian louboutin
nike shoes
nike air force 1
oakley sunglasses
coach factory outlet
michael kors outlet
ugg boots
birkenstocks
polo ralph lauren outlet online
2016105caiyan