středa 16. května 2012

Párty





Středa večer, nejvyšší čas vymyslet dekorace na pondělní natáčení. Tyhle papírové koule z hedvábného papíru jsem zahlédla na fotce před rokem, ale nebyla jsem schopná dohledat, co jsem to vlastně viděla.Až dnes.
Primitivní na výrobu a efekt za málo peněz zaručen. 
Nejdřív jsem si říkala, že letos narozeniny s kamarádkami slavit nebudu, ale teď jsem trochu nalomená.
Nejbližší možná příležitost, kdy koule můžeme využít, je Den dětí , oslava maturity, podnikový večírek, závěr školního roku....


na youtube najdete spoustu jiných návodů , jak složit kouli, ale tahle holka je hrozně milá a na konci videa trochu zpívá:-)

7 komentářů:

Simsalabim řekl(a)...

jsou nadherne, je jich plny i pinterest, mnam! jen nevim, kde shanet u nas tak nadherne barvy hedvabneho papiru..

monča řekl(a)...

Tyhle květinové koule jsem vyráběla loni cácorkám na narozeninovou párty u nás na chatě. Nevýhodou je, že se lehce pomuchlají, takže na převoz spolu s dalším milionem věcí nic moc. Druhá nevýhoda je, přesně jak píše Simsalabim, že jsem hedvábný papír viděla jen v základních barvách, škoda škoda. Letos chystáme velký mejdan na oslavu dne dětí na který vpašujeme i narozky cácorek (dva mejdany v tak rychlém sledu po sobě pro stejné živočišstvo bych nedala). Už na něj motám provázkové koule a následovat budou barevné kašírované koule, jestli dá někdo typ kde sehnat takovýhle nádherný barvy, asi se neudržím a střihnu si i nějakou kytindu (...co s tim všim pak budeme dělat...). V mezičase chystám poklad, stříbrná a zlatá je v kurzu, naháním scénář a zakopávám o loutky. Úžasný relax, těšení a motýlci v břiše :o)
Ať se Ti mejdany vydaří!

jeve řekl(a)...

ahoj Sono, sice uz je po pulnoci a po tom datumu, ale preju krasny narozeniny - treb jeste nekde paris :). pompony mela kamaradka na svatbe a vypadalo to bajecne...!

Soňa Malinová řekl(a)...

Tak já jsme zase pozadu. Objevuju Ameriku, zatím co ostatní už na koulích frčí léta:-)

Jani, díky za přání. Pařit jdu k Hanele v pátek.

Anonymní řekl(a)...

origamista Vincent Floderer by asi nejspis zesilel ;-)

colorlady řekl(a)...

Inšpiratívne, vyskúšam:)

jeje řekl(a)...

christian louboutin shoes
michael kors outlet
christian louboutin
christian louboutin shoes
supreme clothing
true religion
pandora charms
off white shoes
ray ban sunglasses
true religion jeans outlet