pátek 4. května 2012

Italiááááno tapety

Prší. Sedím v pracovně a poslouchám ten hukot na střeše. Tento týden jsme dotáhli několik projektů a bylo moc příjemné číst , jak jsou klienti moc rádi. S chutí bych všechny nadšené mejly přeposlala jednomu bývalému klientovi. Nestojí mi za to.
Celý ateliér makal i v noci. Pobavil mě mejl dnes ve dvě ráno od Petra s hotovou vizualizací. A o půlnoci od Alice. Oni taky berou drogy? :-)

Už ani nevím jak jsem natrefila na stránky CULTu
http://www.cultdesign.cz/tapety/. Nebo možná jo. Hledala jsem židli od HAY  a CULTdesign jí taky prodává .A nejen ji. 
Firmu HAY jsem poprvé objevila u Stockist na Designbloku. Jenže nemají internetové stránky. Tady si můžete od HAY nejen věci prohlédnout, ale vidíte u většiny věcí  i cenu.
Ještě jsem celé stránky neprojela, protože jsem se zasekla na tapetách.



Předevčírem jsem se na tři dny uvrtala s knihou Milénium: ,,Muž, který nenávidí ženy " od Larssona. Tak tomu říkám droga! 500 stran jedním dechem.Každý den jsem se těšila na večer, až všichni půjdou spát.V práci jsem skučela, že si chci číst. Hrůza. Zítra si jdu půjčit další díl.

A protože prší a vypadá to , že žádné rodinné výlety se o víkendu nebudou konat (pouze sporty v hale), mám legálně povoleno pokračovat ve čtení.
Když už jsem zmínila sport. Přidám včerejší příhodu k dobru.

Muž vyzvedl mladšího z družiny . Na dveřích zahlédl pozvánku na soutěž v běhu, kterou pořádal atletický klub pro děti. Bylo to za hodinu, takže si zajeli domů jen pro tenisky.
Borek přišel, běžel a byl ze 40 dětí  druhý. A víte proč druhý? Protože 193 metrů běžel sprintem jako první a pak už si myslel, že je v cíli, tak se zastavil 7 metrů před cílem.Celá škola je na Borka nesmírně pyšná:-))). Ha Ha. Náš Borek , který  když dostal v první třídě čtyřku z písemky, tak jí radši roztrhal a hodil do koše. 
Každý je v něčem výjimečný . Dřív nebo později se to projeví.








13 komentářů:

Marie řekl(a)...

Tak to je dobrá iluze, ty tapety! ... Larsona jsem kdysi poslouchala v dílně celé dny, ale s každým dílem mé nadšení sláblo a závěr mě vyloženě zklamal. Ovšem zaujetí prvního dílu chápu. Zbytek nebudu předjímat :-)

hanele řekl(a)...

úžasné - Borek, tapety! S Larsonem to mám stejně jako Marie, ale vždycky můžeš sáhnout po Nesbo(ovi) :)

sada30 řekl(a)...

..Nesbo jo dobrý.Zkuste od Tany Frenchové V lesích.Já tři noci nespala a četla a četla :-)

sada30 řekl(a)...

Omlouvám se,že jsem vám sem tak vpadla,ale na váš blog se dívám už dlouho a knížky,které jste doporučovala se mi taky líbily-tak jsem vám to chtěla oplatit.Hezký večer.

Soňa Malinová řekl(a)...

Diky Sadě30.Az dočtu, vrhnu se na doporučenou četbu.Ten druhy dil Milénia začíná šíleně.

Anonymní řekl(a)...

Zrovna jsem zkoukla nedělní Bydlení je hra s posedy a jsem nadšená! Zpříjemnilo mi den zavalený učením :)) děkuji

Miho řekl(a)...

Ten geometricko-rostlinný motiv z fotky s postelí je úplně přesný jako malůvky na stěnách v knihovně v Hradci Králové. Tak jsou ale většinou v barvách a ne jen bílé.

Jana řekl(a)...

Milénium jsem taky četla jedním dechem. Ze severských detektivek můžeš zkusit ještě Larse Keplera (Hypnotizér, Paganiniho smlouva).
Borek je borec-běžec!
Jinak posed, králíkárna a včelín dneska v Bydlení byly parádní! Měla jsem v úmyslu "něco jako posed od Soni" nechat udělat u dcery v pokoji, tak jsem ji lehce donutila, aby se dívala na TV se mnou. Pak jsem se jí ptala, jestli se jí to líbilo. Prý jo, ale ta vila se zelenýma křeslama byla hezčí. :-) (To byla vila Tugendhat, předtím ji ukazoval arch. Student).

Soňa Malinová řekl(a)...

Prostě má vytřibený vkus:-))

Soňa Malinová řekl(a)...

Moc diky.

Soňa Malinová řekl(a)...

pobavil mne profil Miho: věřící, bručoun, pijan, bordelař. :-)))

Soňa Malinová řekl(a)...

Máš Nesba doma?Že bych došla do půjčovny knih u Hanele?

Soňa Malinová řekl(a)...

Je to taky román a detektivní zápletkou ?