sobota 27. listopadu 2010

Vánoční dekorace

Ovlivněna obrázky adventních věnců,které se na mě valí z facebookovských příspěvků mých kamarádek, mě nakoplo taky jeden splácat. Je to vyloženě záležitoat - co dům dal. Jeřabiny, nebo co to vlatně je, jsem oškubala z kytky, kterou jsme si koupila v OBI. Letos jsem vážně rozhodnutá čas adventní prožít. Přemýšlím, jak svým dětem advent kreativním způsobem přiblížit. Přidat ke každé svíci příběh nebo tak něco. S každou zapálenou svící přečíst část napínavého příběhu ....?
Kdyby jste náhodou nechtěli vyrábět klasický adventní věnec , kupte si listopadové Marianne Bydlení. Spousta krásných a vtipných dekorací. Taky jsem tam našla lampu Estrelu. Pokud se divíte, že jsem u ní uvedená jako designérka, tak to se divím i já. Designérka je Monika Broutsch. Včera mi napsala, že si koupila Škoda Octávii combi. She´s so happy.

Totální úlet je, že už dva roky vyrábím kolekci Flower ,ale teprve dnes jsem přidala fotky do e- shopu. Utajená kolekce:-)) Ovšem některé zákaznice tolik touží po Flower, že si klidně objednávají konvice, misky a talíře, i když je v e - shopu nevidí. Pro méně asertivní , konvice a misky jsou zde.Talíře se objeví příští týden.

http://www.malinadesign.com/katalog.php?pmi=80










Minulý rok jsem začala šít Vánoční ozdoby, ale zasekla jsme se na počtu 10. Kdyby byla paní z Flickru blíže, koupila bych si ty její.

2 komentáře:

Bohdana řekl(a)...

Věnec se Vám povedl,v tom všem shonu ani není (bohužel)čas na nějaké velké zdobení,možná,že bude lepší ta Vaše varianta s vyprávěním příběhů.Krásný advent,Bohdana

Soňa řekl(a)...

Taky přeji krásný advent.