pátek 5. listopadu 2010

Písmena a číslice

Co namalovat, když neumíte zvířata, lidi, krajinu ? Čísla. Chce to jen utrefit proporce .Obraz ,,Hodiny" nebude nic světoborného , ale dřív než si pořídíte něco z galerie, můžete začít písmeny nebo čísly.Seskládala jsem čísla od 1-9 tak, aby aspoň trochu připomínaly ciferník na hodinách.Ale jen trochu. Nákres by byl, teď to ještě namalovat :-))


A mám pro Vás tip na dárek do 150,-ká čé. Maniak přes všechno francouzské si vytvořila svůj e-shop a nazvala ho Ma Maison Blanche www.mamaisonblanche.cz .Najdete tam ručně vyráběná dřevěná písmena, polštáře, industriální lampičky, úchytky na komody.
Vím, co to je otevřít si e-shop , kolik práce stojí vytvořit něco, co je koukatelné. Úplně nejtěžší je najít sortiment,který je hezký. Šárka (příjmení jsem nenašla) šla cestou, která je mi hodně sympatická.Věci jsou navržené přímo pro její obchod a vyrábí se hlavně u nás.Hodně štěstí Šárko !







7 komentářů:

rozálie řekl(a)...

To může byt ve finále zajímavé! Jaký bude mít ten obraz rozměry?

Soňa řekl(a)...

Pro Rozálii: Rozměr je 90x60 a budu to malovat akrylovými barvami.Poprvé budu zkoušet nanášet na plátno podkladovou plastickou hmotu, do které ještě obtisknu pidi písmenka.Jsem sama zvědavá na výsledek.

Reia Aria řekl(a)...

Soňo, DĚKUJI;-).
Doufám, že vše dorazilo v pořádku, číslice a písmena poslední dobou zboňuju, jsem zvědavá na výsledek a ať vše dobře dopadne!
Pohodové podzimní dny, Š.

Soňa řekl(a)...

Číslice zatím nedorazily,ale doufám,že zítra už jo.Těším se.

Rozálie řekl(a)...

Tak to já jsem také zvědavá! O této technice jsem ještě neslišela...Pidipísmenka jako třeba litery na knihtisk? Kdy bude +- možnost to vidět? Držím pěsti!

Unknown řekl(a)...

hermes birkin
jordan 11
tory burch
off white nike
nike air zoom
outlet golden goose
yeezy shoes
ultra boost
michael kors outlet
goyard

jeje řekl(a)...

jinyi929
canada goose outlet
coach factory outlet
fitflops clearance
nike clothing
ralph lauren
longchamp
ralph lauren uk
louboutin shoes
canada goose
valentino shoes