středa 24. listopadu 2010

Otisky

40 otisků nožiček a ještě pořád nejsem u konce
Redaktor LN v minulé příloze napsal článek, jak je to naprosto trapné otiskovat nohy vlastních dětí. Je trapné fotografovat děti na památku ? Otisk nebo fotka.Přijde mi to na stejno.Obojí je na to,abychom si něco připomněli. Navíc otisky,které jsem vytvořila( výpal na 1120 C) přežijí nejméně 4 generace a budou mít honotu archeologickou:-))


A ještě jeden otisk. Při vánočním úklidu jsem našla v misce pod květináčem kříž. Jak symbolické.

8 komentářů:

Sunrise řekl(a)...

Jsem zvědavá, co při vánočním úklidu najdu já. Bojím se, že nic tak symblického to nebude:-))

Soňa řekl(a)...

Už jsem našla několik ponožek, nevrácené knihy z knihovny, 200 kč....

Sunrise řekl(a)...

Ponožky jsou mou celoživotní záhadou. Alespon jednou za 14 dní mi jedna zmizí. Není v prádle, není v šuplíku, není nikde. Někdy mám pocit že je snad žere pračka..200 Kč je dobrý, já je našla minule taky, když jsem po dlouhé době chtěla vyzkoušet staré džíny jestli už mi ZASE jsou. Nebyly, ale aspon mi zvedly náladu ty prachy v zadní kapse!

Soňa řekl(a)...

Taky mám ve skříni dvoje džíny - co kdyby náhodou..:-))

Kopretina řekl(a)...

Tak tenhle otisk je moc hezký!!!Kdyby člověk měl dát na to, co kdejaký pisálek napíše..:-)tak bychom asi nežili.
A já našla 300,- v zadní kapsa peněženky, která je na zip:-), tam málokdy něco dává...to potěší akorát přesně na rodičovský příspěvek do školky...Bůh má v záloze vždycky nějaké fajn překvapení...
J.

Kopretina řekl(a)...

je, mělo tam být, že tam málokdy něco dávám no a Bůh umí, zdá se, využít i moji hroznou sklerozu:-)

Ene řekl(a)...

Jsem moc ráda za tenhle postřeh. Dostali jsme od přátel sadu na vylití ručičky a popravdě jsem z toho byla trochu rozpačitá, přijde mi to skoro až morbidní, jak pak držíte v ruce dokonalý odlitek s dokonalou strukturou kůže... Ale asi to teda risknu :))

Ještě bych měla dotaz bokem - prolejzala jsem blog kvůli tipům na světla a hlavně na ten polský obchod - na stránkách mají několik poboček, jestli jsem to dobře pochopila. Máte zkušenost jenom s jednou? Dá se i v ostatních narazit na zajímavé věci nebo tam mají jenom základní běžný sortiment? Děkuju...

Soňa řekl(a)...

Přiznám se,že sádrové odlitky na mě působí taky trochu děsivě.U otisků se mi líbí,že je to takové nadrtálské.Nebo chte-li neumělé.V obchodě ze sítě Leroy Merlin jsem byla jen v PL,ale myslím si,že sortiment bude stejný všude.Možná i lepší.
Hezký den Ene