úterý 30. listopadu 2010

,,Mladí tvůrci "

Přišel mi poštou výtisk Design and Home s upoutávkou na možnost koupit si roční předplatné. Narazila jsem v něm na můj stůl Sysal ve článku s titulem ,,Naši mladí tvůrci" .Nevím, co mě víc překvapilo.Jestli to, že otiskli stůl a nebo to, že jsem zařazena do kategorie Naši mladí tvůrci.
Já se cítím mladá, ale je mi to prd platné, když mladě už nevypadám. Obvzláště dneska odpoledne ,když jsem vyrazila do Ostravy na charitativní akci a měla na sobě slušné černé kalhoty, připadala jsem si asi o 120 let starší. Během cesty na vlak mi zmrzly vlasy.Tuhle blbost může udělat jen ženská marnivá, že si umyje hlavu těsně před odchodem a pak vyběhne do mrazu - 6 C. Ale abych se vrátila k tématu mladých talentovaných designérů, tak ateliér LLEv splňuje všechny 3 slova. Eva a Marcel Mochalovi založili značku LLev http://www.llev.cz/. a pod touto značkou navrhují dekorace, nábytek, světla....

Vybrala jsem náhodně 3 fotografie z jejich prací. LLev mi připomněla má klientka, když jsme vybírali koupelnový nábytek .Pravidelní čtenáři ví, jak moc mě okouzluje vtip. Na lidech i v designu. Nechte se okouzlit i vy.











4 komentáře:

Soňa řekl(a)...

Marianne je mi bližší,že to nejsou jen přetisky.Proměny bytů a následné focení, dělá snad jen Marianne.

Soňa řekl(a)...

Tak v tom případě bych snad i tu němčinu snesla.

Ene řekl(a)...

Hehe, mladý designer jste i v lednovém MB :)) Ale já se jim vůbec nedivím, ač tvrdíte opak, vypadáte stále mladě a hlavně tvoříte mladicky svěže a rozhodně tak působíte. Taky bych si ten workholismus potřebovala pořídit...

Soňa řekl(a)...

Pro Ene: To už vyšlo lednové MB? Oni mě asi mají rádi, či co,protože už po třetí něco otiskli.A s tím mládím/stářím.Letos to nějak na mě dolehlo.Totální vyčerpání,které se promítlo i do stavu duševního.Pomalu,ale jistě se vracím do normálních kolejí.Humor mě ale ještě neopustil:-)))