středa 15. září 2010

Stolko sedátka ALICE

Ráno na půdě.V zápalu focení. Dobrý start, ale v jediném okamžiku se všehno změní a vy víte, že design je marnost nad marnost ,že na čem záleží je jen a jen to, aby srdce zůstalo skryté v Bohu, aby Vaše rodina byla šťasná, aby Vaši přátelé byli zdraví. A jestli každé neštěstí mých kamarádek budu takhle prožívat,tak se jednou usoužím k smrti.

4 komentáře:

kuba řekl(a)...

dobrý, budou se mi hodit do obchodu :) potřebuju nějaký cenově dostupný industriál, co překryje hnus po předchozích nájemnících..
k tomu dalšímu - úplně mi vypadlo kde jsem to slyšel, ale nějaký chytrolín řekl, že pravda a krása jsou jedno, s marností designu bych to tudíž neviděl tak bledě

Soňa řekl(a)...

Z obchodu ti udělám industriál,že zákazníci zapomenou, co vlastně chtěli koupit...vlastně, to není dobrý efekt:-))
Ale hlavně by tam neměly chyběr ty černé parohy.
Těším se.

Ivana řekl(a)...

"Závidím" ľudom, ktorí vedia byť nad vecou. Popravde, ale ma aj dosť rozčuľujú,s vekom nemajú zdravotné problémy, ale za to čoraz chladnejšie srdce. Neprežívať a netrápiť sa nad situáciami, ktoré neviem ovplyvniť, učím sa, ale nejde to, myslím, že s tým sa človek už narodí. Takže čo ma život naučil - tešiť sa, ... aj s marností designu,... a určite bude lepšie.

hanele řekl(a)...

sv. Augustin - koukali jsme na stejný dokument o architektuře :) Akorát když jsem to chtěla vyhledat, tak jsem našla původní citát, že krása je odlesk pravdy, což je mi trochu bližší než totální rovnítko.
Ad to ostatní, byla jsem celý den jako v oprátce, pořád pocit na uškrcení. Pokud já, jak asi ona...