čtvrtek 23. září 2010

DEMABY - nábytek designérek z Marianne bydlení

Časopis Marianne bydlení je jediná tiskovina ( nepočítám Lidové noviny) , kterou docela pravidelně kupuju. A není to jenom proto,že designérky jezdí na výstavy do Milána a koukají, co se děje v Evropě,ale hlavně proto, že jsou skutečně tvůrčí. Ne jednou se mi stalo, že vyšla v časopise proměna, která měla shodné prvky s mými proměnami ( a to jsem si tehdy říkala, oni snad čtou můj blog !!!) ,ale daleko větší pravděpodobnost je, že se jim prostě líbí stejné věci . A ještě jednu shodu vidím. Navrhují svůj nábytek a ten prodávají na nově zřízeném e-shopu http://www.demaby.marianne.cz/ Závidím jim fotografa, co jim nábytek krásně nafotí. Já než stihnu něco nafotit, tak už dávno nábytek je u někoho doma:-)))
Do konce září mají na e-shopu zaváděcí ceny.Obchod se časem bude plnit , ale už teď bych si tam vybrala. Kdyby zaváděcí ceny zůstaly cenami napořád, mohla by DEMABY úspěšně konkurovat IKEA.

Zítra jedu pro prototyp sedačky SYSAL. Těším se,těším. Nakonec jsem ještě zadala do výroby polštáře s malinami, aby na první pohled bylo patrné, odkud vítr vane.