úterý 28. září 2010

Nábytek Sysal

Přijde mi docela šílené, že ještě před 14 dny jsme s kamarádkou řešily technický výkres sedačky a už ji mám doma hotovou. A to jsem z toho 10 dní čekala na vyjádření firmy, jestli mi ji vůbec vyrobí. Chtělo by to vyrobit sedačku komplet znova, protože až po složení jsme našli drobné nedostatky,ale to už do pátku nestihnu. V pátek vyrážím do Prahy nábytek instalovat. Já snad ani neumím pracovat jinak, než na poslední chvíli.
Sedačka je na stejném pricipu jako stolek SYSAL, tedy nešroubuje se, nelepí, jen se jednotlivé díly do sebe zasunují.


Hned jsem si musela do boku zasunout nějaké noviny a do druhého boku by to ještě chtělo zasunout desku na odkládání kávy + postavit lampu.
Děti( hlavně ten starší) docela koukali, že jejich máma vyrábí i sedačky a hned sedačku skákáním otestovaly. Dobrý, drží.
Jsem unavená a to ještě nejsem v Praze.Potřebovala bych teď týden, abych dotáhla nějaké interiéry a místo toho tajtrlíkuju kolem příprav na výstavu.
Jediná záchrana je, že vystavuju zrovna gauč. Prostě budu během celého týdne na gauči ležet , navrhvat nový nábytek a mile se usmívat.

PS: Jistě jste si všimli,že jednou píšu sedačka, podruhé gauč. A úplně nejlépe by se hodil název otoman.Manžel navrhoval název VEGET-PLAC.

8 komentářů:

Markéta řekl(a)...

Jen koukám, jak někdo dokáže být tak tvůrčí, originální, schopný... Opravdu kloubouk dolů, Soňo. Veget plac se moc povedl:). Nechápu, kolik toho stíháte...já mám v hlavě nekonečný seznam věcí, které bych chtěla realizovat, ale mé tři děti mi to zatím nedovolí. Nemám na nic víc sílu :(. Vy máte taky děti a přesto jedete jak mašina! Hezký den. Markéta

Anonymní řekl(a)...

Soňo, palce nahoru, kanape je nádherné, moc se ti povedlo. Snad budeš mít čas se na ně během výstavy aspoň posadit ;-). KK

Soňa řekl(a)...

Kanape, to je ten správný výraz !!!

Pro Markétu:esignu se věnuju teprve 3 roky. To je to třetí dítě,které nemáme.Jakmile děti jsou ve školském zařízení, je to úplně o něčem jiném.
A navíc,jsem do toho strašně zažraná.
Před třemi lety byla jediná moje tužba večer padnout do postele.

nová-bára řekl(a)...

skvělé, tleskám! a s povzdechem: "taky se strašně těším až půjde moje jedno dítě do školky" :)

Anonymní řekl(a)...

Krásné! Nádherné kanape, které je současně i praktické, tohle spojení prostě miluju:) A navíc původní tvorba, která ukazuje, že designér český je pořád šikovný, nápaditý i původní:) Už se těším, až Vás i Vaše výrobky uvidím na Designbloku naživo. Hodně sil a zdaru přeje Kvítková

Jana řekl(a)...

Milá Soňo, pořád znova se na Vaši sedačku-nebo veget plac koukám a čím dál víc si uvědomuji, že ji asi nutně potřebuji.... Je parádní. Krásný den Jana

Nina řekl(a)...

Sledujem Bydleni je hra pravidelne,

vzdy sa straaasne tesim, ked vidim, ze Sona Malinova navrhuje :) Sysal je proste skvely, ten dizajn a skladnost zaroven, je to proste skvele,

Vzdy ma velmi nadchnu Tvoje interiery, k tomu zrucnost vyrobit cokolvek poritom + originalita, kombinacia lacnych dovtipnych a drahych prespekulovanych kuskov je perfektna.

Velmi fandim Tvojej dalsej tvorbe, rovnako ako Marte Kacorovej :)

Obat Jerawat Alami řekl(a)...

The article is very interesting. And I also want to share articles about health, I'm sure this will be useful. Read and share it. Thank you very much :)

Cara Mengobati Luka Bakar Melepuh
Obat Infeksi Ginjal di Apotik
Obat Alami Sakit Kepala
Obat gondok Beracun