pátek 10. dubna 2009

Lampy

Je to trochu delší příběh,tak snad se do toho nezamotám. Jediné,co mi chybělo do proměny ložnice,kterou jsme natáčeli,byly lampy.Dokonce to byl jeden z důvodů,proč jsem jela na Pragointeriér,abych něco našla.Našla,ale příšerně drahé.
Týden na to mi můj muž dal kontakt na ženu jeho kamaráda z Polska.Jmenuje se taky Soňa a taky dělá do designu.Vyrábí lampy se svou sestrou Monikou.Lampy mě uchvátily a sestry taky. Padly jsme si do oka a dostala jsem nabídku být jejich výhradní zástupce pro ČR. Vlastně je to pro mě čest.Mají všechno dotažené.Od provedení,příbalových letáků,po krabičky. Dnes jsem podepsala kontrakt,ale ještě tak týden potrvá,než je všechy vložím na svůj e-shop.Ceny jsou úžasné.Většina lamp stojí okolo 1000,- kč.
Jako bonus je,že jsem po letech nucená mluvit anglicky.Naštěstí,čemu nerozumíme,řekneme si polsky.


5 komentářů:

ali řekl(a)...

Ty jsi borka všestranná, já to pořád říkám. Stále mě něčím překvapuješ. Gratuluji k zajímavému rozšíření sortimentu :-)))Na lampy jsem tedy zvědavá!

Zygy řekl(a)...

Líbí se mi moc. Z jakého materiálu je to vyrobené? Vypadá to jako papír.

Soňa řekl(a)...

Je to polipropylen a lidově řečeno,je to tenký plast.

chic ada řekl(a)...

To je super. Už se moc těším, až je všechny uvidím na e-shopu. A už si na jednu začínám šetřit.

Unknown řekl(a)...

Presne ako si napísala, Soňa, hľadala si a našla. Tak som aj ja dnes najskôr našla lampy a potom tieto stránky, oboje ma teší. Zaujíma ma, či je nutné kupovať aj elektrický záves, teda, či tienidlá pasujú na klasický elektrický záves, ďalej či máš skúsenosť s ich čistením, a tiež, či biely plast časom nevyžltne. Ďakujem vopred.