neděle 12. dubna 2009

Nakukování do domu




Vybrala jsem jen 3 fotografie z bytu.Lepší bude,když kliknete na odkaz a mrknete, jak to má paní pěkně zařízené.Krásné fotky detailů s možností stažení.
Čím dál více mám ráda zarámované plakáty , jako je ten limetkovo žlutý.
Modrá židle mi něco připomíná. 80 léta v mém pokojíčku. Jednu dobu se mi zdály židle dobré jen do mého ateliéru, ale vypadá to, že opět budu natírat.
Minulý týden jsem měla nejbleskovější konzultaci prostoru. Paní přijela na kole s fotkami předsíňky a záchodu.Cože s tou stěnou a luxfery?
,,Zbourejte všechno" A jela domů. Bude to ten nejluxusnější záchod o 6m2 s umyvadlem a technickým zázemím. Zkusím vydyndat fotku.

7 komentářů:

Anonymní řekl(a)...

plakáty... http://www.plakatt.cz/html/?next=17

cimi

Soňa řekl(a)...

jéé,super.

chic ada řekl(a)...

Soňo, tenhle žlutý plakát je z Keep Calm Gallery. Zrovna jsem o nich psala na svém blogu, tady je odkaz: http://chicada.blogspot.com/2009/04/dalsi-originalni-plakaty.html.

Soňa řekl(a)...

Chic ado,co prosím tě děláš za profesi,že máš takový přehled? Nebo jsi vážně blázen do designu a sedíš na netu 24 hodin:-))))

chic ada řekl(a)...

Soňo, b) je správně. Živím se něčím zcela jiným a jsem designový blázen :-) Živit se designem je ale můj sen. Třeba se mi to jednou povede.

Soňa řekl(a)...

Pro Chic: Máš našlápnuto.Líbí se mi tvůj vkus i způsob recenze na výrobky.Doufám,že se někdy setkáme osobně.

chic ada řekl(a)...

Díky Soňo! Taky doufám, že se někdy setkáme. Bude mi ctí :-) Hezkou neděli!