pátek 24. dubna 2009

Záchod

Rychle a zběsile se řítí každý den .Přípravy na další natáčení v PONDĚLÍ vrcholí a aby bylo trochu vrůšo,tak ve stejný den začínám dva díly.To, co dělám v posledních dnech ,je už málo podobné pracovní náplni keramičky.

Včera jsem během dopoledne odpověděla na 22 pracovních mejlů.Vyčetla jsem v časopise, v rámci úspory času,aby jsem byla maximálně stručná.Tedy stručně a věcně odpovídám.Ve zbývajícím čase nakupuju dekorace , nábytek a dotahuji resty ohledně Rodinného centra.Už dávno bych přidala další příspěvek na blog,ale zdálo se mi,že pokud zůstanu déle u počítače než musím,tak odpadnu.

Včera jsem si rozsekla noc o regál v dílně.Takže ohlasy po odvysílání dílu nebudou tentokrát na moji halenku,ale co ten nos!Design obličeje se snažím vylepšit tím,že na sebe patlám samoopalovací krém ,který jsem dostala od kamarádek.Výsledek je SAMOVYSKAKUJÍCÍ pupínky.

Některé ženy jsou turboženy a mezi ně se řadí i paní,která před týdnem byla u mě na 5 minutovou konzultaci,jak vylepšit záchod.Včera mi poslala fotky. Zeď skutečně vybourali.Všechny odpady,které vedly mimo zeď ,vysekali do zdi.Nová elekřina ,závěsný záchod.





Včera jsem si dělala pořádek ve složkách v počítači a našla jsem fotku,kterou jsem chtěla vložit o Velikonocích. A zase ty židle,ale tentokrát na růžovo:-)))

Žádné komentáře: