sobota 4. dubna 2009

Internet v posteli

Včera večer měl internet premiéru v naší posteli.Nejdřív jsem měla obavu,aby jsem svým ťupkáním do klávesnic nerušila spícího muže,ale nakonec se ukázalo,že on ruší mě svým chrápáním.Vychutnávala jsem si blaho ležet a psát.Jenže u druhého obrázku,který se načítal, jsem usla,což se mi v pracovně nikdy nestává.Všechny klady i zápory netu v ložnici asi brzy odhalím.Minulý týden jsem v rámci natáčení opravovala židli.Starší syn to okomentoval tak,že jsem zvláštní maminka .Že normální maminky chodí do práce a učí nebo prodávají,ale já v práci opaluju židli a vyrábím pokojíčky pro panenky.Tak trochu mu narušuju model při výběru budoucí ženy.Budoucí neznámá má výhodu,že od ní nebude očekávat vaření,pečení a pinklich úklid.


Recept na sobotní oběd zní takto:
Vyberte si tu nejhnusnější flákotu(ŽIDLI),jakou máte doma v garáži.Červená ojetá koženka na podsedáku je vítána.Nánosy laku sundejte nejdříve opalovačkou a potom obruste kotoučovou bruskou
(přikládám obrázek,protože je možné,že tento pracovní nástroj jste ještě nedrželi v ruce)

Další krok je,násilím vytrhnout podesák a sundat koženku:Oprototi opalování a broušení je to hračka.(Kdo vymyslel brusný papír na suchý zip ke kotoučové brusce!!!!!!!Suchý zip drží tak 4 minuty a pak se vymrští do dáli)

Pokud Vám nervy vydržely a po 3 hodinách jste ostranili lak,naneste nový,aby pak vaše děti měly za 10 let co opalovat. Ideální je,když máte doma čalounického koníka.Když ne,přitlučte prachsprostě látku malými hřebíčky .

7 komentářů:

ali řekl(a)...

No počkej, a kde máme fotku té hotové židle??? Ty nás napínáš!!! :-)))

P.S. Ta, co Tě jednou bude mít za tchýni, to už teď vyhrála :-)))

hanele řekl(a)...

židli jsem viděla a vůbec bych ji nepoznala! ad budoucnost ty budeš hrozná tchýně :) nepečeš, nevyvařuješ, hubená jsi tak, že tě málokdo předčí (snacha-komplexy), jsi krásná a umíš to s bruskou...nervy moje, chudáci kluci, kde ti si vyberou :)

Soňa řekl(a)...

Vyberou si tu,co jim do skříně nachystá spárované ponožky,nezapomene na výročí svatby a spokojeně bude přihlížet jak jim chutná.Já budu strašná tchýně a žádná nebude dost dobrá pro mé syny.Nezbývá jim , než se odstěhovat hodně daleko,aby měli na mě hezké vzpomínky.

ali řekl(a)...

No to záleží, z jaké stránky se na to podíváš. Můžeš to brát právě i z té druhé: Kluci budou ty svoje ženy na rukou nosit za to, že jim uklidí, uvaří, upečou... :-)))) a k Tobě budou chodit na inspiraci a na čaj (ten zvládáš výborně, hihi)

Mimochodem - pro každou z nás, co máme ty syny, není žádná dost dobrá... :-)

chic ada řekl(a)...

Soňo, úplně mi to připomnělo moje dětství. Moje maminka je výtvarnice a vždycky vypráví, že když se mě a mojí sestry ve školce ptali, co dělá a kde pracuje naše maminka, tak my jsme říkaly: Nic, naše maminka je doma a maluje si!

Anonymní řekl(a)...

Ufff..... to mi připomíná náš letošní maraton- koupili jsme 100 let tarou vilu a já "chytrák" si řekla, že ta původní okna jsou krásná a že se musí zachovat- tedy hodiny a hodiny a dny a týdny opalování, broušení, lakování atd.... a jako třešínku na dortu jsme dělali ještě troje dvoukřídlé dveře....ale pak se podíváte na tu krásnou práci lidí, co ty dveře - okna cokoli udělali a stejně nelitujete....:o)))

Unknown řekl(a)...

cheap nike shoes
longchamp
valentino
nfl jerseys
louis vuitton outlet
ugg australia
longchamp outlet
birkenstock sandals
burberry outlet
air jordan retro
2061105caiyan