pátek 12. ledna 2024

Domky

 Všude se něco děje.


U M. se už topí. To člověk neví, kam koukat dřív, jestli  ven nebo do krbu. 


Příští týden se budou montovat vstupní dveře. Omítky uvnitř nahozené. Už došlo někde i na podlahy.





Štěpán s Petrem už bydlí. Zařízení zatím provizorní, ale jak je dobrý základ, tak i to zahradní lehátko v  obývacím pokoji je v pohodě. Úplně vpravo je zahradní domek na zahradničení.  Celé je to tam balzám na duši.

Půlené dveře, aby křídlo dveří nezasahovalo do vstupu.



V Karlovicích vybíráme keramický obklad na krb. Strávila jsem čtyři hodiny vyhledáváním a pořád ještě nemáme jasno. Ale máme vybranou ultra krásnou podlahu. Koupený otoman. Jen ty nohy přetřeme.



Vzpomínka majitelky na dětství. 


Minulou sobotu na Pustevny. Foceno ještě než začal hrozně studený vítr. 
Koupila jsem si permanentku do posilovny ( na běhání) a přihlásila se na dalších 14 lekcí na power jogu. Nějak to sezení u počítače musím vyvažovat. 


D. něco říkal o tom, proč jsem ho vytáhla na hory v -10 C , ale čím bylo horší počasí, tím víc si to užíval. 





4 komentáře:

IK řekl(a)...

Ty pulene dvere na WC jsou litacky? To by se mi libilo :) ted vymyslim litacky do satny, zadne vecne otevrene dvere a zadne otvirani klikou kdyz mam naruc plnou pradla!

IK

Soňa Malinová řekl(a)...

Lítačky to nejsou, ale lítačky do šatny je super nápad.

skarletka řekl(a)...

Otoman má veľmi škaredé nožky, také klátiky, tým asi ani iná farba nepomôže. Babička mala tiež otoman, mal elegantné nožky, čo sa dole zužovali, hovorí sa tomu tuším kónické, hneď by to vyzeralo lepšie.
Tie dvere ma pobavili, ale predstavila som si, ako zatváram obe krídla, keď je potreba súrna. Neboli by lepšie také polené dvere čo sa zložia na polovicu uprostred? Takéto čosi
https://www.modos.sk/invado-lamane-dvere-norma-decor-1.html?gad_source=1&gclid=Cj0KCQiAhomtBhDgARIsABcaYymBNjRGxar2NzPMhWtPxHgEOwyaQj_TiCHGlZY5U_Xak_COptAD1nUaAo9eEALw_wcB

Alena řekl(a)...

Krásne, chlapcom závidím, skvelá práca, Soni!:-)