pátek 5. května 2023

Na chvíli za kruh...

Jednou za čas vyrobím starou kolekci. Mám ji na FLÉRU. Většinou to vyrábím s nějakou větší objednávkou. Pauzy mi svědčí.  Krokusy a Flower není žádná designovka, ale je to pořád bestseller. Doma z nich pijeme denně. Kdybyste potřebovali doplnit nádobí, můžete objednat i přes mejl :
info@malinadesign.com
Stačí napsat adresu dodání, telefon a co potřebujete.





 
        


                                                               ..........

Včera jsem celý den navrhovala kuchyň. Už jsem jich udělala mraky. Kupodivu  pořád baví. Pokaždé  nějaké záludnosti a to je výzva. Vytřískat z prostoru co nejvíc. Dát tomu punc originality nějakým solitérem, hezkými úchytkami. Po těch letech spoustu věcí naskakuje samo. Je to radost.

                                                               ......

Celý týden jsem se plížila z domu, abych nepotkala sousedku. Nemáme posekaný trávník ( a přitom je vzrostlá zahrada tak krásná!) Dnes  den D. Sekačka opravená. 


5 komentářů:

Anonymní řekl(a)...

To setrvalé pižlání trávy mne neskutečně vytáčí. Netrpělivě čekám na dobu, kdy budou ostrakizování ti, kteří trávu posekali. Nám právě posekali před panelákem travní porost (protože tráva už se tomu opravdu říkat nedá) ve výšce maximálně 10 cm, s kvetoucími pampeliškami, sedmikráskami a řeřišnicí. Nádherný jarní pohled na to byl. Kde je všechna ta ekologie, kterou se všichni zaklínají a která nám zřejmě v nejbližší době naprosto zničí náš současný způsob života... sekat méně trávu je ekonomick i ekologické. Tak proč to sakra nefrčí? Že by proto, že na to nejsou žádné dotace? Mnozí se zaklínají alergiemi - ale pokud je mi známo, ani pampeliška, ani sedmikráska ba ani řeřišnice alergen nejsou. Na rozdíl např. od platanů, kterých máme všude nasázených plno.

Soňa Malinová řekl(a)...

Chce to nějaký kompromis. My se snažíme posekat zahradu dřív, než začnou pampelišky odkvétat. Ne každý chce mít plevel na zahradě jako my.

Anonymní řekl(a)...

Soňo, my sekali letos jen jednou, a to kvůli malé vnučce, aby náhodou nechytila klíště. Když však máte souseda, který seká ob den, tak z toho jsem málem na blázinec. Vůbec mi v trávníku nevadí sedmikrásky, řeřicha nebo pampelišky, předtím fialky. Aspoň včelky mají potravu a trávním je veselejší. Za golfové trávníky by měli dávat pokuty, to přece není přirozený trávník, to travní porost na golfové hřiště. Zdraví Iwka

Anonymní řekl(a)...

Už jsem dostala zprávu z PPL že mi od Vás dorazil balíček, moc se těším, to bude zítra ranní kávička!
Mirka

Soňa Malinová řekl(a)...

Tak snad všechno dorazilo v pořádku.