pondělí 20. března 2023

Klidnější období

 Snažím se dotáhnout pár projektů, abych se mohla věnovat novým. 

Vymýšlím novou fasádu pro Církev Bratrskou a pro rodinný dům. Stavby, které potřebují značný zásah, aby z toho bylo něco hezkého. To mě baví moc i přesto, že tam jsou určitá  omezení. 

Koukáme na filmy. Asi největší dojem na mě udělal Harold a Maude .

Všemi opěvovaný Trojúhelník smutku nic moc. 

....

Ještě se vrátím k naší cestě do Čech.

Na jednu noc v secesní vilce ELEKTRA  v Bechyni. 

Apartmán úplně nahoře s výhledem na Bechyňský most. Krásný pokoj a velmi milí majitelé. I když jsme tam byli ubytovaní sami, nachystali snídani, jako by byla vila plná hostů. Na stěně v kavárně  jim visí Emil Filla.  


Vedle ložnice byl ještě jeden menší pokoj se stolem, lednicí a gaučem, ale ten jsem zapomněla vyfotit.



Doufám, že to všechno využili v dalších dnech.

 
V přízemí kavárna, která je přístupná veřejnosti, ale myslím, že jen v určité dny a hodiny.




výhled z balkónu





5 komentářů:

tualkraplak řekl(a)...

Dobrý den, ubytování nádherné! Ta křesla...
Trojúhelník smutku se mi líbil,hlavně ty paradoxy, smetánka "blijicí" všude, zabiti granátem, který sice vyrábějí, ale neumí ani používat, manipulatorka, která jde přes mrtvoly, a žena, která jen doposud poklizela, najednou dostane moc nade všemi a náležitě ji využije, muž, co najde svou ženu mrtvou a sundá ji šperk, protože si myslí, že lze vše a kohokoliv koupit....mne to přišlo v tomhle směru geniální, ty prolínající se paradoxy.

Anonymní řekl(a)...

Tak už pár let jsem měla sen strávit víkend sama v Elektře.Vždycky bylo na dlouhou dobu beznadějně plno a tak mě ten sen opustil...Covid toho asi dost změnil...Do Bechyně jezdíme pravidelně ke kamarádce a párkrát jsme tam byly spolu na skleničce...to prostředí miluju.Úplně jste mě nakopla nadělit si v červnu dárek k narozeninám,děkuju :-D Petra

Soňa Malinová řekl(a)...

Tak červen bývá už plnější. Raději objednat dopředu.

Anonymní řekl(a)...

Tak toto mestečko je moja srdcová záležitosť. Zamilovala som sa doň hneď na prvej návšteve, keď mi manžel robil sprievodcu :-D Moja svokra z neho pochádza a mne je len ľúto, že tam nemôžem chodiť častejšie. Vrelo odporúčam aspoň na jednodňovú návštevu

Larisa řekl(a)...

Našel jsem Mr. Pedro na blogu od někoho, kdo ho doporučuje každému, kdo hledá půjčku. Byl jsem tak nadšený a motivovaný být v této pozici finanční svobody, protože moje rodina hladověla, oslovil jsem pana Mr. Pedro v žádosti, kterou jsem mu řekl, můj životní příběh o finanční situaci, pošle mi formulář žádosti, abych vyplnil své údaje, což jsem udělal, poté, co mi poslal smlouvu o půjčce, předal jsem ji svému právníkovi k vyřízení podívejte se a poraďte mi jak dál. Podepsal jsem smlouvu o půjčce poté, co byla moje půjčka schválena před několika hodinami, banka mě kontaktuje ohledně převodu prostředků a poplatků, které musím uhradit na přepážce banky. bylo velmi příjemné pracovat s panem Pedrem a velmi mu děkuji za pomoc, kterou mi poskytl a která opravdu pomohla mé rodině hladovět. Kontaktujte prosím Mr. Pedro na e-mailu: pedroloanss@gmail.com, protože je vždy zaneprázdněn, ale mají s ním také dalšího profesionálního spoluhráče.