úterý 14. března 2023

Fragmenty původní malby





Pan zedník se moc netvářil, ale nakonec to udělal skoro tak, jak jsem si to představovala.


Na rychlo instrukce přes whatsapp






Špalety krásné. Vážně šikovný.


Pod to asi konzolový stolek a na to nějaká krásná mísa na klíče. malba je v předsíni.

To mi připomíná galerii OKRAJE v Táboře, kterou jsme objevili minulý týden při naši tour de galerie.
Taky tam zachovali kousek malby. Pokud budete v těchto končinách, rozhodně stojí za to galerii navštívit. Je sice malá, ale i na tak malém prostoru umí vytvořit krásné výstavy. Kromě toho pořádají výtvarné kurzy a malý obchod s designem. 


Jen pro jistotu píšu, že všechna černě zvýrazněná slova odkazují po kliknutí na slovo na webové stránky. Všimla jsem si, že ne každý to ví.








 

5 komentářů:

Jana řekl(a)...

Ta malba v předsíni je úchvatná, to by byl hřích schovat! Konzervuje se to něčím?

Soňa Malinová řekl(a)...

Budu to muset konzultovat s restaurátorem. Jednak jak to trochu očistit a jak zafixovat.

Liška Ryška řekl(a)...

To bude pěkný detail, co potěší.

Pondělí řekl(a)...

Malba vypadá krásně! Skvělý nápad ji ukázat. Kl.

Larisa řekl(a)...

Našel jsem Mr. Pedro na blogu od někoho, kdo ho doporučuje každému, kdo hledá půjčku. Byl jsem tak nadšený a motivovaný být v této pozici finanční svobody, protože moje rodina hladověla, oslovil jsem pana Mr. Pedro v žádosti, kterou jsem mu řekl, můj životní příběh o finanční situaci, pošle mi formulář žádosti, abych vyplnil své údaje, což jsem udělal, poté, co mi poslal smlouvu o půjčce, předal jsem ji svému právníkovi k vyřízení podívejte se a poraďte mi jak dál. Podepsal jsem smlouvu o půjčce poté, co byla moje půjčka schválena před několika hodinami, banka mě kontaktuje ohledně převodu prostředků a poplatků, které musím uhradit na přepážce banky. bylo velmi příjemné pracovat s panem Pedrem a velmi mu děkuji za pomoc, kterou mi poskytl a která opravdu pomohla mé rodině hladovět. Kontaktujte prosím Mr. Pedro na e-mailu: pedroloanss@gmail.com, protože je vždy zaneprázdněn, ale mají s ním také dalšího profesionálního spoluhráče.