sobota 23. července 2022

Přípravy na dovolenou..

 ...zatím jen tak, že koukám, co je kolem Třeboně zajímavého. Borek už nám hlásí, kdo bude u nás  spát během  naší nepřítomnosti.  Snad jeho péči naše domácnost, kytky  a kočka přežije.

D. nasadil tvrdý tréningový plán: kolo, běh, plavání. Během dvou týdnů zhubnul 5 kilo.

Prý je hned vedle našeho apartmánu park, kde se dá běhat. Bereme kola. Vypadá to, že budu do tréninku lehce zahrnutá. 

V plánu  zastavit se po cestě  do 8smicka  na Bohuslava Reynka. Toho máme oba rádi. Dokument o B.R. TADY . 

Těsně před odjezdem ještě s Alicí děláme podklady pro elektro.





práce Alice








Takto posílám Alici podklady a ona pak vykouzlí v dwg projekt. Skvěle se doplňujeme. Mě nebaví tyhle dotahovačky,  Alice se v tom naopak vyžívá.



9 komentářů:

Anonymní řekl(a)...

Soni, 8smička je parádní, právě jsme se vrátili z výstavy Bohuslava Reynka, je to silný zážitek...pěknou dovolenou vinšuju jarka

Soňa Malinová řekl(a)...

Já se tak těším.

petka řekl(a)...

Rozhodně nezapomeňte na pořádnej repelent😁

Anonymní řekl(a)...

Díky za upozornění na Humpolec. Snad budu mít možnost se tam podívat v blízké budoucnosti. Marie

Lucie řekl(a)...

V Třeboni na náměstí je taky aktuálně výstava věnovaná celé rodině B.Reynka. Asi to bude komornější výstava, než v Humpolci, ale už jen ten Dům Štěpánka Netolického stojí za prohlídku. Je několik let po rekonstrukci, moc se mi tam líbilo. Za týden budu na týden v Krumlově, tak si plánuju do Třeboně zajet.

Anonymní řekl(a)...

Ta vystava v Treboni je nadherna!! A na druhe strane namesti v galerii obrazy Mily Furstove! Mate se na co tesit. A s komarama to nebylo tak hrozne.

Soňa Malinová řekl(a)...

Na Reyneka se chystáme dnes. A na Dům Štěpána Netolického jste mě navnadila. Komáři zatím nic. Bude to asi i tím, že bydlíme v apartmánu, kde jsou všude síťky. Ale dovedu si představit ta hejna u rybníků.

Lucie řekl(a)...

Děkuji za tip na výstavu Míly Furstové - zjistila jsem si, že mají bohužel otevřeno jen pá,so,ne... A Reynek je zase v neděli zavřený.... Takže s tím už počítám a cestu si naplánujeme, abychom vše stihli. Anebo letos zajedeme do Třeboně 2x...

Soňa Malinová řekl(a)...

Skvělé, jak se tady navzájem inspirujeme.