pátek 27. května 2022

Kdo jsou moji klienti

 Mají omezený rozpočet, ale investují do kvalitních materiálů.  Často se u nich doma najde zajímavý kus nábytku, který se dá použít nebo zrepasovat.  Milí a vtipní.

Jejich hodnocení mě dojímá.

Naše spolupráce se Soňou začala v průběhu covidového lockdownu a tedy pouze on-line bez osobního kontaktu, jednalo se o návrh interiéru bytu po kompletní rekonstrukci. Sama jsem byla zvědavá, jak je možné navrhnout interiér, aniž by člověk dané místo viděl - a jde to. Soňa nám vymyslela krásný nový domov, ze kterého a z toho jak nám ho Soňa vymyslela, nepřestáváme být nadšení i dlouho po nastěhování. Soňa má vkus a styl a schopnost vidět a navrhnout věci jinak - zajímavěji, než jak je běžné, a ve výsledku je to nádhera. Opakovaně mě přiměla opustit mou utkvělou představu o některých prvcích bytu a dnes jsem za to vděčná. Soňa je pečlivá, komunikace s ní je pružná, byla navíc schopná a hlavně ochotná obratem řešit problémy, které nám během rekonstrukce vyvstaly, i když se kolikrát jednalo o věci, které asi už překračovaly rámec její práce pro nás, i přesto nám nikdy neodmítla pomoc.  A v neposlední řadě byla spolupráce se Soňou moc fajn i proto, ze je velmi sympatická i lidsky, což je pro takovou spolupráci, jako je návrh nového domova, určitě zásadní. 

Lucie

...

Tento týden jsem začala pracovat na dvou nových projektech. Shodou okolností v obou jsou na podlaze parkety. V jedné domácnosti mají krásná retro kožená křesla, v druhé nemovitosti  stolky od Halabaly, lustr a jiné poklady.

Za poslední rok jsem nakoukala tolik retro bazarů.  Vlastně většinu pracovní doby něco hledám. 

Dnes dávají na ČT1 v 17 hod v Bydlet jako díl se mnou. Od 3.6. to bude na ivysílání. Tam toho retra a renovace bude taky dost.



Včera setkání freelance ( ženy na volné noze) ženy .
Host velmi inspirativní žena, která zachránila skomírající firmu na výrobu přikrývek . Koukněte na BESKY. A jak je ten svět malý! Zuzka oslovila Báru Baronovou z nakladatelství wo-men ( připravovanou knihu Mařka teď vystavujeme v galerii) a fotografa Petra Hrubeše ( který byl kameraman v pořadu Bydlení je hra), aby pro ni vytvořili brožuru o firmě. Skvělé texty, fotky a grafika. Odnáším si dost podnětů i pro sebe.



6 komentářů:

Lucie Konečná řekl(a)...

Se Zuzkou je skvělý podcast navolnenoze.cz, kde o svém podnikání vypráví. Strašně poučné a velká pomoc pro freelancery. Doporučuji. https://open.spotify.com/episode/5s8cv98AO0xrVJfGLQGefo

Soňa Malinová řekl(a)...

Díky za tip. I za celý ten podcast. Zuzka je nesmírně milá osoba.

Anonymní řekl(a)...

Dnes jsem milá Soňa viděla pořád bydlet jako...Sleduji Vaš blog a moc Vám fandím a obdivuji Vás. PROTOŽE jsem již starší ročník, obdivuji Vaši slabost pro tzv.RETRO.At se Vám ve Vaši práci daří a přeji Vám příjemné léto. Miluse

ozo řekl(a)...

Dnes jsem si počkala na vaše "Bydlet jako" a moc se mi Vaše řešení pracovny - hostinského pokoje líbilo. Taky mám ráda repasovaný nábytek, který má duši a je roky ověřený. Škoda, že je takových dílů v tomto pořadu tak málo. Zdena

Anonymní řekl(a)...

Paní Soni, dnešní Bydlet jako- smekám a dávám palec nahoru.Marta

Soňa Malinová řekl(a)...

Moc děkuji za milé vzkazy. Je schválená další řada, tak se tam možná znovu mihnu.