sobota 23. dubna 2022

Vzorky

Poslední rok  nakupuju různé vzorky materiálů.
S takovými úchytkami i obyčejná bílá linka postoupí do vyšší ligy. Jestli se někdy dohrabu k rekonstrukci naší kuchyně, tak na úchytkách a pracovní desce šetřit nebudu.








Konečně počasí na otevřený balkon v galerii.




Vzorky barev od DULUX
Co se týká obchoďáků různých firem, dost se tomu vyhýbám, ale od Duluxu jsem si domluvila schůzku sama. Zírám, co všechno mají v nabídce. Objednala jsem si nátěr za kuchyňkou linku, abych nemusela mít obklady. Vyzkouším a poreferuju. ( tohle není placená reklama...jen čiré nadšení z  barev, které roky v interiérech používám). 


10 komentářů:

Jana řekl(a)...

Na recenzi barvy za linkou se těším. Taky nechci obklady, ale úplně se mi nelíbí ani lamino (nebo co to je, jak se prostě kuchyň udělá i se zady). Duluxem svého času natirali hodně v proměnách v Marianne bydlení, tak jsem zvědavá.

Soňa Malinová řekl(a)...

Jani, tak jsem sjela zase zpětně tvoje blogy a moc hezké čtení.
Moje cesta víry taky začínala v katolickém kostele. Policie naproti kostela. Takže měli přehled, kdo chodí na faru a hned za tepla k řediteli školy, ať si se studenty udělá pořádek. V 16 jsem se nechala pokřtít. Za kmotra mi šel o rok starší kamarád ze školy, který mě hrozně miloval, takže se mile rád ujal dohledu nad mojí duchovní cestou:) Pravda je, že jsem v té době měla pořád velký chaos a víra byla spíš o snaze být lepší, než že by to prostoupilo celou mojí osobností. Moc ráda na to období vzpomínám.

Alena řekl(a)...

Náter za kuchynskou linkou a vaňou mám aj ja, už pred 10 rokmi som nechcela kachličky, vtedy sme zohnali novinku: sivú farbu Primalex, po ktorej mohla stekať voda, bola skvelá, potom som mala čiernu tabuľovku, ale v kuchyni som sa vrátila k sivej a k tejto Tvojej voľbe značky, ale nie som spokojná a mám stále odloženú taptu od disignville, industriálny vzhľad, nehorľavá, vhodná za linku, ale nemôžeme sa k tomu dostať, aby sme to urobili.

Jana řekl(a)...

Dobrý den, mám na Vás dotaz.
Ta černá úchytka se dá sehnat kde? Děkuji a pěkný zbytek neděle.
Jana Valentová

Soňa Malinová řekl(a)...

Aleno, měla jsi někdy bílý nátěr?

Soňa Malinová řekl(a)...

Černou kulatou nebo ten malý zobáček?

Jana řekl(a)...

Černý zobáček

Soňa Malinová řekl(a)...

Tak ta je ze Švédska, ale určitě vás vyjde levněji od HARV. Mají několik délek od 5 cm do 50 cm. https://www.harv.cz/profilova-uchytka-nary-cerna-matna/?variantId=108574&gclid=EAIaIQobChMIurPJhc6u9wIViP93Ch0c4wCWEAkYBSABEgJa5vD_BwE

Jana řekl(a)...

Děkuji a pěkný zbytek dne.
Valentová Jana

Anonymní řekl(a)...

Dobrý deň, Soňo,
prosím, odkiaĺ je tá plochá strieborná úchytka? :-)
A k tým farbám za linku: mňa podobne uchvátili vliesové tapety. Sú umyvateľné, v milión roznych vzoroch, plastické, jednoducho sa nanášajú a keď ma po čase znudia, ľahko ich strhnem a nahradím:-) Moje majú textilnú štruktúru a neviem sa na ne vynadívať.
Krásny víkend
Katarina