středa 30. března 2022

Když dvě ženy...

 ...píšou jeden blog.

Brno - Berlín

Jedna žije v Brně, druhá v Berlíně. V době, kdy blogy mizí, milé překvapení.

....

Vyšlo nové ELLE decoration . Samozřejmě hned v trafice jsem  hledala článek o Krystalu. Zbytek si dávkuju po částech. Po právu časopis nazývaný Bible současného designu. Vysoká úroveň díky šéfredaktorce Evě Slunečková. Má obrovský přehled, vkus a drajf.

ELLE tentokrát zaměřený na galerie, sběratele umění a jejich bydlení. Určitě se bude líbit Lucii. Je to krásný mix starého s novým. 

Za článek vděčím instagramu. Ten propojuje lidi rychleji, než jakékoliv jiné médium. Eva si nejdřív koupila ode mě dripperovou sadu a myslím, že dlouho nevěděla, že dělám interiéry a vedu galerii. Ostatně jako většina sledujících instagram Drip&Drink.




Skříň na míru. Na skříni jsou zobrazené děti majitelky bytu. Knihovna taky vyrobená na míru.






Sabina vystudovala ostravskou Fakultu umění. 








5 komentářů:

Pondělí řekl(a)...

Já si moc časopisy nekupuju, ale tohle číslo ED jsem si - kvůli Tobě ;-) - koupila a musím říct, že fakt dobrý. Těmi několika články o lidech, kteří sbírají umění a žijí s ním, mě vyloženě zaujali. A Tobě to tam moc sluší. Kl.

Soňa Malinová řekl(a)...

To je milé. Moc doporučuju i čísla zpětně. Pořád v nich listuju. Vždycky je tam nějaký článek o soukromé galerii.

Alena řekl(a)...

Už objednané:-)
Soňa, bravo!

Lucie Konečná řekl(a)...

Ano, mám a líbí se mi moc! Často zjišťuju, že chci dávat stejné příspěvky jako ty, ale když nás čte skoro stejná skupina, tak tentokrát asi vymyslím něco jiného. A moc gratuluju Galerii Krystal!

Soňa Malinová řekl(a)...

My jsme i ve stejný den vyklízely garáž a kůlny :)