pondělí 21. března 2022

Když ty prokazuješ dobrodiní...

 .... ať neví tvá levice, co činí pravice. ( evangelium Matoušovo 6 kap. 3 )

Na druhou stranu je to pro druhé motivace, povzbuzení. Nebo aspoň pro mě. Tři moji klienti poskytli své nemovitosti uprchlíkům.  Zrekonstruované. 

Jedni z nich jsou aktéři natáčení pořadu Bydlet jako.  Před měsícem jsme dotočili a teď u nich  bydlí maminka s dvěma dětmi. Jedno se léčí v nemocnici v Porubě. Pár metrů od bytu. Víc TADY  .

...

Koukám na tabulku dobrovolníků v centru pro uprchlíky a zjistila jsem, že mi moji noční směnu zrušili. Upřímně - jsem ráda. Zítra mám workshop s gymplem a tohle combo by asi nebylo ideální.  Už teď mám nervy, aby je to bavilo. Ale zároveň se těším. Oni jsou skvělí.


Pořad Bydlet jako....
Gauč je rozkládací a i když to na první pohled nevypadá,  má nové zdravotní matrace.







5 komentářů:

Jana řekl(a)...

Ach jo, kolem mě už se zase zvedá vlna odporu, "on tam ubytoval Ukrajince!", kecy o rozmazlených lidech, kteří nemají důvod utíkat a pak vyhazuji to jídlo, co se jim donese a odmítají oblečení po našich dětech... Je mi z toho tak smutno! Tady tu pomoc bohužel RADŠI tajit.

Soňa Malinová řekl(a)...

Včera mému muži obchodní partner tvrdil, že západ Rusko donutil k invazi. Corona nás vytrénovala na určité názory nereagovat. Lepší je otočit se a jít nebo změnit téma.

Jana řekl(a)...

Viktor s Veronikou (majitelé bytu, ve kterém jsme v rámci pořadu Bydlet jako zařizovali novou pracovnu) jsou skvělí. Když jsme ve finále vyjmenovávali, k jakým účelům bude pracovna sloužit, tenhle by nás nenapadl ani ve snu! Díky.

Soňa Malinová řekl(a)...

Jani, já díky za příležitost.

satin sheets queen řekl(a)...

Na druhou stranu je to pro druhé motivace, povzbuzení. Nebo aspoň pro mě. Tři moji klienti poskytli své nemovitosti uprchlíkům. Zrekonstruované.

king size bedspreads with shams
king size bedspreads spotlight